Firefox 6 | Κατέβασε τώρα την τελική έκδοση!

Γυρίζοντας από τις διακοπές, είμαι και πάλι ενεργός για να σας ενημερώνω για ό,τι τεχνολογικά νέα προκύπτουν! Χαρούμενος έχοντας ίντερνετ μετά από τρεις εβδομάδες παύσης, συνειδητοποίησα πως έχει κυκλοφορήσει στους FTP Servers της Mozilla η final έκδοση του Firefox 6! Διπλή χαρά λοιπόν!

Η νέα αυτή έκδοση, υπέστη τη γνωστή “διαρροή” λίγο πριν την επίσημη κυκλοφορία της στις 16 Αυγούστου στο site της Mozilla. Πριν σας δώσω τα γνωστά προσωρινά links (προσωρινά, μιας και ισχύουν μέχρι την επίσημη κυκλοφορία της έκδοσης) για να τον κατεβάσετε, θα ήθελα να σας ενημερώσω για το τι νέο φέρνει η έκδοση 6 σχετικά με την έκδοση 5.

  • 20% περισσότερη ταχύτητα
  • λιγότερη κατανάλωση μνήμης
  • σημαντικές αλλαγές για τους developers

Το design όπως θα καταλάβατε μένει το ίδιο και είναι λογικό μιας και η Mozilla φέρνει γρήγορα τη μια έκδοση μετά την άλλη και έχει και σχεδιάγραμμα γι’αυτό. Ιδού τώρα τα links για να τον κατεβάσετε ανάλογα με το λειτουργικό που διαθέτετε.

Θα παρατηρήσετε πως μόλις τρέξει για πρώτη φορά ο Firefox 6, θα σας πει πως είναι beta έκδοση, όμως δεν είναι. Είναι τελική και η Mozilla δεν έχει ενημερώσει ακόμη τη σελίδα της. Περιμένω τις εντυπώσεις σας!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
75'
1 - 0
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
ΤΕΛ
89 - 78
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
0'
95 - 100
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;