Pippa Middleton | Τα πιο γλυκά οπίσθια! [photos]

Ίσως είναι τα γνωστότερα οπίσθια του 2011. Ίσως αποτελούν τον μόνο τρόπο να αφήσουμε στην άκρη τα αντίστοιχα προσόντα της Jennifer Lopez και να την κρατήσουμε ως καβάντζα πολυτελείας. Αναφερόμαστε, φυσικά, στα Θεία δώρα της Pippa Middleton.

Ακόμα έναν τρόπο να μας θυμήσουν το λόγο που αγαπάμε την Pippa, εκτός από το όνομά της και το group στο Facebook, βρήκαν οι άνθρωποι που προτίμησαν να ασχοληθούν με δουλειές του… κώλου παρά με τα γεγονότα του βασιλικού γάμου. Ένα μωσαϊκό από τηγανίτες που απεικονίζει τα οπίσθια της Pippa Middleton φιλοτέχνησε η Laura Hadland, η έμπνευση της οποίας πηγάζει από την αδυναμία της αδερφής της Δούκισσας του Cambridge για το πρωινό του Beefeater Grill, που περιλαμβάνει τις πεντανόστιμες τηγανίτες, για τις οποίες η ίδια δηλώνει ότι τρελαίνεται να τις αντικρίζει όταν ανοίγει τα μάτια της.

Περίπου 15.000 τηγανίτες χρησιμοποιήθηκαν για την κατασκευή του έργου που ονομάζεται το «Πορταίτο της Pippa Middleton». Ένα εικοσιτετράωρο,  100 βαζάκια μαρμελάδας και 12 άνθρωποι χρειάστηκαν για το κομψοτέχνημα. Σχεδόν έναν τόνο ζύγιζαν οι τηγανίτες, σύμφωνα με την Daily Mail, ενώ το Beefeater Grill δήλωσε ότι

«Δυστυχώς δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την παρουσία της Pippa, ως κομμάτι του πρωϊνού μας, για να σας το σερβίρει, ωστόσο, οι πελάτες μας είμαστε σίγουροι ότι θα απολαύσουν με το παραπάνω και θα ερωτευτούν τις γλυκές μας τηγανίτες. Αυτό ναι, μπορούμε να το εγγυηθούμε».

Θα τα δοκιμάζατε;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;