IST College | University of Hertfordshire | Online Μεταπτυχιακά Πληροφορικής

Το IST College και το κρατικό βρετανικό πανεπιστήμιο του Hertfordshire συνδυάζοντας εμπειρία, μάθηση και τεχνολογία προσφέρουν στο χώρο της πληροφορικής και της επιστήμης υπολογιστών νέα καινοτομικά προγράμματα «Online Master’s Programmes in Computer Science». Πρόκειται για μια ακόμη πρωτοποριακή εκπαιδευτική συνεργασία, με την οποία το IST College διεκπεραιώνει τα προγράμματα του βρετανικού πανεπιστημίου στην Ελλάδα με τη μέθοδο της δικαιόχρησης (franchise).

Σήμερα, τα online προγράμματα είναι εξαιρετικά δημοφιλή και ταχέως αναπτυσσόμενα σε ολόκληρο τον κόσμο. Σύμφωνα με μελέτη του Sloan Consortium, κατά το χειμερινό εξάμηνο του 2009-10, πάνω από 5,6 εκατομμύρια φοιτητές παρακολούθησαν στις ΗΠΑ τουλάχιστον ένα online μάθημα. Τα δύο ιδρύματα IST College και University of Hertfordshire συνεργάζονται στη μάθηση εξ αποστάσεως προσφέροντας διάφορες ειδικότητες MSc στην επιστήμη υπολογιστών, που αποτελεί πάντα ένα εξελισσόμενο και απαιτητικό επιστημονικό πεδίο και δίνει τη δυνατότητα εξασφάλισης σταθερής εργασίας.

Τα προσφερόμενα καινοτομικά online programmes απευθύνονται σε κάθε ενδιαφερόμενο που επιθυμεί να σταδιοδρομήσει στο χώρο της πληροφορικής και των επικοινωνιών, ως εργαζόμενος, επαγγελματίας ή και επιστήμονας – ερευνητής. Απευθύνονται όμως περισσότερο, σε όσους δεν έχουν τη δυνατότητα συνεχούς και «παραδοσιακής» παρακολούθησης, που ενδεχομένως εργάζονται ή και κατοικούν σε απομακρυσμένες περιοχές κ.λ.π. Τα προσφερόμενα καινοτομικά online programmes οδηγούν στην απόκτηση τίτλων masters (MSc), χωρίς την ανάγκη παρακολούθησης στις αίθουσες διδασκαλίας. Διέπονται και λειτουργούν όμως με ακριβώς τα ίδια ακαδημαϊκά ποιοτικά χαρακτηριστικά και για το λόγο αυτό έχουν την ίδια διεθνή εκτίμηση και αναγνώριση. Η ουσιαστική διαφορά είναι ότι οι φοιτητές δεν εργάζονται με «timetable» και έχουν τη δυνατότητα να μελετούν σύμφωνα με το διατιθέμενο χρόνο τους. Τα προγράμματα δεν έχουν εξετάσεις, παρά μόνον «coursework» και «online tests». Το μόνο που απαιτούν είναι ένας κατάλληλος υπολογιστής με σύνδεση στο Διαδίκτυο.

Τα μεταπτυχιακά προγράμματα του University of Hertfordshire που προσφέρονται είναι τα ακόλουθα:

  • MSc Distributed Data Management
  • MSc Distributed Systems and Networks
  • MSc Human-Computer Interaction
  • MSc Multimedia Technology
  • MSc Software Engineering
  • MSc Computer Science

To IST College θα υποστηρίζει εκπαιδευτικά, επιστημονικά και τεχνικά τα προγράμματα στην Ελλάδα, στις Βαλκανικές χώρες, τις χώρες της Μέσης Ανατολής και της Βορείου Αφρικής.

Ανεξάρτητα, από τα προγράμματα “On Line MSc”, το IST College προσφέρει εδώ και οκτώ χρόνια μια εκτενή σειρά σύγχρονων μεταπτυχιακών προγραμμάτων πληροφορικής με τον παραδοσιακό τρόπο διδασκαλίας, στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του στην οδό Πειραιώς 72 στο Μοσχάτο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;