Parcour | Κινδύνευσαν σοβαρά δύο μαθητές

Κοντά σε μία τραγωδία βρέθηκε η κοινωνία της Πρέβεζας, καθώς κινδύνευσε η ζωή δύο μαθητών γυμνασίου, οι οποίοι επιδίδονταν στο Parcour. Κατά την προσπάθειά τους να προσπεράσουν διάφορα εμπόδια στο υπόστεγο ενός νηπιαγωγίου στον Υδατόπυργο Πρέβεζας, η γυάλινη οροφή δεν άντεξε το βάρος τους, έσπασε και τα ανήλικα παιδιά έπεσαν στο κενό, μέσα σε μία «βροχή» από αιχμηρά κομμάτια γυαλιού.

Τα παιδιά κείτονταν αιμόφυρτα στο πάτωμα, ενώ είχαν χάσει τις αισθήσεις τους. Ευτυχώς, οι συμμαθητές τους ενημέρωσαν έγκαιρα τους γονείς και έφτασε άμεσα ιατρική βοήθεια στην περιοχή. Ο ένας μαθητής διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Πρέβεζας, σε αντίθεση με τον άλλο, ο οποίος μεταφέρθηκε στα Ιωάννινα εξαιτίας της σοβαρότητας της κατάστασής του. Ευτυχής ήταν η έκβαση της υπόθεσης, καθώς ο νεαρός ασθενής ξεπέρασε τον κίνδυνο.

Αρκετά δημοφιλές είναι το συγκεκριμένο σπορ στην Πρέβεζα και έχει ξεσπάσει κύμα ανησυχίας, αφού ο κίνδυνος να υπάρξουν και άλλοι τραυματισμοί είναι μεγάλος, καθώς τα παιδιά σκαρφαλώνουν σε επικίνδυνα σημεία ή πηδούν από στέγη σε στέγη χωρίς μέσα προστασίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;