Πουλούσε το παιδί της για 10.000 ευρώ!

Κύκλωμα Ρουμάνων που αναζητούσε αγοραστές για νεογέννητα βρέφη εξάρθρωσαν οι Αρχές της Πάτρας. Σε 4 συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία και μεταξύ των ατόμων αυτών είναι μία νεαρή μητέρα που είχε συμφωνήσει να πουλήσει το παιδί της για 10.000 ευρώ!

Οι αστυνομικοί είχαν πληροφορίες για την δράση της σπείρας που αναζητούσε άκληρα ζευγάρια, τα οποία επιθυμούσαν να υιοθετήσουν παράνομα ένα βρέφος. Έτσι, ένα ζευγάρι αστυνομικών της Ασφάλειας κατάφερε να έρθει σε επαφή μαζί τους, προσποιούμενοι τους ενδιαφερόμενους. Περίπου 5.000 ευρώ προκαταβολή και το υπόλοιπο ποσό μόλις παραλάμβαναν το παιδί, καλούνταν να δώσουν οι «γονείς», βάσει της συμφωνίας που έκλεισαν. Τελικά, όταν το αγοράκι ήρθε στον κόσμο, συγκεκριμένα πριν από πέντε ημέρες, οι τρεις Ρουμάνοι ήρθαν σε επαφή με τους «γονείς» για να τους το παραδώσουν. Ωστόσο, μόλις έγινε η ανταλλαγή, επενέβησαν αστυνομικοί και τους συνέλαβαν μαζί με την φυσική μητέρα.

Η Ασφάλεια Πατρών ερευνά σε ποιο μαιευτήριο γεννήθηκε το άτυχο βρέφος και αν στο κύκλωμα εμπλέκονται και γιατροί.

Προσωπικά, θεωρώ ότι η μεγαλύτερη ευθύνη βαραίνει την Πρόνοια και τους αντίστοιχους κρατικούς μηχανισμούς. Όταν υπάρχουν ζευγάρια που έχουν αντιμετωπίσει το «τέρας» της ελληνικής γραφειοκρατείας και αναγκάζονται να περιμένουν 2-3 χρόνια για να υιοθετήσουν ένα παιδί, είναι λογικό να παρανομούν προκειμένου να προσφέρουν αγάπη σε ένα μικρό πλάσμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;