Special Olympics | Στην Κρήτη η φλόγα

Στην Κρήτη βρίσκεται από το πρωί η φλόγα των Special Olympics. Τα Χανιά αποτελούν τον πρώτο σταθμό και μέχρι το βράδυ θα πραγματοποιηθούν 6 τελετές αφής.

Η φλόγα θα μεταφερθεί από 43 επίλεκτους αστυνομικούς από όλο τον κόσμο και 3 αθλητές των αγώνων. Η περιοχή Κίσσαμος ήταν ο πρώτος σταθμός της λαμπαδηδρομίας και η υποδοχή της δάδας έγινε υπό τους ήχους της κρητικής μουσικής.

« Η Κίσσαμος του συρτού και του ριζίτικου, η Κίσσαμος της ελιάς και της ειρήνης, υποδέχεται σήμερα τη φλόγα με ιδιαίτερη χαρά και τιμή», δήλωσε ο αντιδήμαρχος, κ. Μιχάλης Μουντάκης, ενώ τους λαμπαδηδρόμους καλωσόρισε και ο δήμαρχος, κ. Γιώργος Μυλωνάκης. Από την πλευρά των αθλητών, μία κοπέλα έστειλε το δικό της, ξεχωριστό μήνυμα προτρέποντας όλους τους ανθρώπους να ακολουθήσουν το όνειρό τους ανεξάρτητα από το μέγεθός του. Παράλληλα, «είμαστε εδώ για να αγκαλιάσουμε τα παιδιά με αγάπη, με σεβασμό στην διαφορετικότητα» ανέφερε στο μήνυμά της εκπρόσωπος της οργανωτικής επιτροπής.

Μετά την Κίσσαμο, η φλόγα πήγε στις Βούβες, όπου υπάρχει και η αρχαία ελιά, στην κεντρική πλατεία του Πλατανιά, ενώ το απόγευμα θα περάσει από τις Βρύσες, τη Γεωργιούπολη και τις Καλύβες, για να καταλήξει το βράδυ στο παλιό λιμάνι των Χανίων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;