Facebook | Διαμαρτυρίες για την υπηρεσία αυτόματης αναγνώρισης προσώπων

Η νέα υπηρεσία του Facebook με την αυτόματη αναγνώριση προσώπων, οφείλω να σας πω πως υπάρχει στην Αμερική εδώ και ένα εξάμηνο. Οι υπόλοιποι τη γνωρίσαμε τώρα και μόνο καλές εντυπώσεις δεν έχει προκαλέσει, αφού το Facebook την πέρασε ύπουλα.

Με λίγα λόγια, την ενεργοποίησε για όλους μας χωρίς να μας ρωτήσει. Το θέμα είναι πως ενώ η υπηρεσία ήταν ενεργή μόνο στην Αμερική, δεν υπήρχαν προβλήματα. Μόλις αυτή πέρασε με τον τρόπο που πέρασε στην Ευρώπη, οι αρμόδιες ευρωπαϊκές Ρυθμιστικές Αρχές ζήτησαν το λόγο από το Facebook για την παραβίαση της ιδιωτικής ζωής των χρηστών του.

Το Facebook από την πλευρά του παραδέχτηκε πως έπρεπε να έχει ειδοποιήσει τους χρήστες για τη ρύθμιση αυτή και δήλωσε πως η υπηρεσία αυτή έχει σαν σκοπό να διευκολύνει τους χρήστες μονάχα και τίποτα άλλο.

Εγώ εκνευρίστηκα να σας πω την αλήθεια και απενεργοποίησα αμέσως την υπηρεσία με τον τρόπο που σας έχουμε ήδη δείξει. Πόσο ακόμη θα παραβιάζουν τις προσωπικές ζωές μας; εντάξει, δική μου επιλογή ήταν να μπω στο Facebook και να φακελωθώ, όμως αυτοί το παρατραβάνε ώρες ώρες!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;