Έρευνα | Οι ερωτικές σχέσεις στο χώρο εργασίας

Ερωτική σχέση μέσω της δουλειάς του δηλώνει ότι έχει συνάψει το 1/3 των Γάλλων, σύμφωνα με δημοσκόπηση. Μπορεί τις περισσότερες φορές να ήταν ένα σύντομο φλερτ, όμως δεν έλειψαν και εκείνοι είχαν τα «τυχερά» τους. Παράλληλα, το 1/10 των ερωτηθέντων φλερτάρει μέσω Internet όταν βρίσκεται στο γραφείο.

Αναλυτικότερα, το 31% του δείγματος παραδέχθηκε ότι είχε ερωτική σχέση μέσα από το γραφείο. Βέβαια, το 63% των ατόμων που είχαν συνάψει σχέσεις, τις χαρακτήρισαν επιπόλαιες. Αντίθετα, από τις σχέσεις που άντεξαν στο χρόνο, μόνο το 17% των ζευγαριών από τον ίδιο χώρο το δημοσιοποίησαν στο γραφείο, το 22% το απέκρυψαν και το 6% παραιτήθηκαν, προκειμένου να αποφύγουν τα προβλήματα που θα μπορούσαν να προκύψουν. Οι υπόλοιποι κατέληξαν σε διαφορετικούς εργασιακούς χώρους, αλλά για λόγους διαφορετικούς από τον φόβο απόλυσης.

Η τάση που επικρατεί στον σύγχρονο κόσμο, κατά την οποία αρκετοί γνωρίζουν τον σύντροφό τους στον εργασιακό χώρο, εξαιτίας της πολύωρης εργασίας, επιβεβαιώνεται από τα αποτελέσματα της έρευνας.

Ο Στρος-Καν σε ποιο ποσοστό, από αυτά που προαναφέρθηκαν, ανήκει;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;