Carroten – Το Νο 1 αντηλιακό στην Ελλάδα

Το Carroten αποτελεί για 10η συνεχόμενη χρονιά την πιο αγαπημένη μάρκα των Ελλήνων καταναλωτών και όχι τυχαία, αφού το όνομά του συγκεντρώνει μια πραγματική αυθεντία του ελληνικού ήλιου και την πολυετή μελέτη γύρω από την ασφαλή έκθεση σε αυτόν.

Φέτος, το Carroten ανανεώνει την εικόνα του με καινούργιες, πρακτικές συσκευασίες αλλά και νέα, πρωτοποριακά προϊόντα, που είναι έτοιμα να σας προσφέρουν, όπως κάθε χρόνο, τη σίγουρη προστασία και το μοναδικό μαύρισμα Carroten!

Η νέα αντηλιακή σειρά Botanicals βάζει το πράσινο τσάι και το γιασεμί στη μάχη κατά της ακτινοβολίας UV.

Πιο συγκεκριμένα τα προϊόντα Botanicals είναι δερματολογικά ελεγμένα, ανθεκτικά στο νερό και προσφέρουν:

• αποτελεσματική προστασία των επιδερμικών κυττάρων από το οξειδωτικό στρες που προκαλείται από τη δράση των ελεύθερων ριζών, χάρη στο πράσινο τσάι βιολογικής καλλιέργειας και την υψηλή του περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικές κατεχίνες (πολυφαινόλες).

• αποτελεσματική προστασία της επιδερμίδας από ερεθισμούς και κοκκινίλες, χάρη στις περιποιητικές ιδιότητες του γιασεμιού.

• φυσική εξισορρόπηση και αρμονία των αισθήσεων, με το δροσερό καλοκαιρινό άρωμα των προϊόντων της σειράς που σας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στην αρωματοθεραπεία, χαρίζοντας απίστευτη ευεξία

Οι “Stars” του καλοκαιριού

Carroten – Otherview – Mark F.Angelo

Οι Otherview – το πιο hot dance συγκρότημα στην Ελλάδα- ενώνουν τις δυνάμεις με το μοναδικό Mark F.Angelo και μας παρουσιάζουν ένα μοναδικό τραγούδι για την εντυπωσιακή καμπάνια του Carroten.

Στα πλαίσια της παραπάνω συνεργασίας γράφτηκε το ολοκαίνουργιο single των Otherview & του Mark F. Angelo με τίτλο “I’m the One. Τους στίχους υπογράφουν οι Otherview, όπως και τη μουσική, σε συνεργασία με τον Mark F. Angelo.

Το single κυκλοφορεί ψηφιακά από το 2ο δεκαήμερο του Μαΐου σε όλα τα on line καταστήματα. Τα γυρίσματα του video clip του τραγουδιού είναι πολύ καλοκαιρινά και… καυτά και ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές σε αυτό είναι και το Carroten.

Μείνετε συντονισμένοι…

Αυτό το καλοκαίρι το Carroten έχει ετοιμάσει μια σειρά από απίθανους διαγωνισμούς, beach parties και πολλά ακόμα events!!!

Κάντε, λοιπόν, “like” στο επίσημο Fan Page του Carroten στο Facebook (www.facebook.com/carroten.gr ) ή επισκεφτείτε το www.carroten.gr!!!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;