Δύο σημεία κρατάμε για σήμερα...

Διαστημική, εκπληκτική, ανίκητη, είναι μόνο μερικές από τις λέξεις που μπορούν να περιγράψουν την Μπαρτσελόνα. Το καμάρι της Καταλονίας μετά από δύο χρόνια επέστρεψε στην κορυφή της Ευρώπης, κερδίζοντας πολύ εύκολα με 3-1 στον τελικό την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μεγάλος πρωταγωνιστής για άλλη μια φορά ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής στον κόσμο Λιονέλ Μέσι, που έκανε ότι ήθελε στην άμυνα των Άγγλων, πέτυχε ένα εκπληκτικό γκολ για το 2-1, ενώ δημιούργησε και το τρίτο φανταστικό γκολ του Νταβίντ Βίγια. Απόλυτη επιβεβαίωση και για τις επιλογές μας από τον αγώνα με 3/3 επαληθευμένες επιλογές, ενώ στην τέταρτη επιλογή μας (για περισσότερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο) το ποντάρισμα επιστράφηκε. Πολύ δυνατά σημεία τόσο το Over (2.35), όσο και το να σκοράρει ο Μέσι (2.37) σε οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα. Πολύ εύκολα επαληθεύτηκε και η επιλογή για κατάκτηση του τροπαίου από τους Καταλανούς, που μας προσφέρθηκε στην απόδοση του 1.57. Πάμε στα σημερινά, όπου και σήμερα συνεχίζεται η ποδοσφαιρική δράση, λίγο πριν μπούμε σε ‘’καλοκαιρινούς’’ ρυθμούς. Δύο σημεία θα κρατήσουμε από το Campeonato Brasileiro, πρωτάθλημα που θα μας κρατάει συντροφιά τα ζεστά βράδια του καλοκαιριού! Πάμε να δούμε τις αναλύσεις των δύο αγώνων.

(22:00) Κρουζέιρο-Παλμέιρας: Θύμα έκπληξης έπεσε στην πρεμιέρα η Κρουζέιρο, που ηττήθηκε δίκαια με 1-0 στην έδρα της νεοφώτιστης Φιγκεϊρένσε. Έπαιξε μόνο για ένα ημίχρονο και στην επανάληψη μπήκε χαλαρά και το πλήρωσε. Μόνο η νίκη υπάρχει στο μυαλό των παικτών για σήμερα. Στην Εθνική Ουρουγουάης ο Βικτορίνο, αμφίβολος και ο Ρόζερ. Με νίκη επί της Μποταφόγκο ξεκίνησε το πρωτάθλημα η «Βερντάο» με 1-0 στο ουδέτερο γήπεδο «Μπενεντίνο Τεξεϊριά». Εκτός από το σημερινό ματς οι Λίνκολν, Ουέλινγκτον Παουλίστα και Βαλδίβια.

Εκτίμηση: Το πρώτο τους τρίποντο αναμένουμε να πανηγυρίσουν οι παίκτες της Κρουζέιρο. Παραδοσιακά πολύ δυνατοί στην έδρα τους οι γηπεδούχοι με το 1.80+ του άσσου να είναι value bet!

(00:30) Ατλέτικο Γκοϊνιένσε-Φλουμινένσε: Τεράστιο διπλό πήρε η Ατλέτικο στην έδρα της Κοριτίμπα με 0-1 την πρώτη αγωνιστική. Αντίθετα, η σημερινή της αντίπαλος και περσυνή πρωταθλήτρια ηττήθηκε με 0-2 εντός έδρας από τη Σάο Πάολο. Πολύ κακό ποδόσφαιρο από τη “Φλου”, η οποία θα έχει στον πάγκο της μέχρι τέλη Ιουνίου υπηρεσιακό προπονητή! Εκτός για τους γηπεδούχους παραμένουν οι Μπίντα, Αναϊλσον και Ζουνίνιο, ενώ οι φιλοξενούμενοι θα στερηθούν τις υπηρεσίες των Ντιγκίνιο, Ροντριγκίνιο και Εουσέμπιο.

Εκτίμηση: Με τη συνταγή του πρώτου αγώνα θα παλέψει για το τρίποντο η Γκοϊνιένσε, πολύ κλειστή άμυνα και γρήγορες αντεπιθέσεις. Η πρωταθλήτρια πάει για το τρίποντο και σίγουρα θα ανοιχτεί, κάτι που πιστεύουμε ότι δεν θα της βγει σε καλό. Πάνω από 1.90βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο άσσος με Draw No Bet στους περισσότερους bookmakers, απόδοση που θεωρούμε ότι αποτελεί στοιχηματική ευκαιρία!

Καλή επιτυχία σε ότι κι αν επιλέξετε!

Για περισσότερες προτάσεις και αναλύσεις των αγώνων, επισκεφθείτε το site μας.

www.Betarades.gr – Προγνωστικά για το στοίχημα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
0 - 0
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
0 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;