Sony | Ακολουθεί τη μουσική του iPod/iPhone σου παντού!

Η Sony έρχεται με τρεις νέες προτάσεις για βάσεις-ηχεία, έτσι ώστε οι χρήστες iPod (Touch, Nano, Classic) ή iPhone να απολαύσουν τον ήχο της συσκευής τους δυνατά και ποιοτικά. Οι βάσεις αυτές έρχονται μαζί με τηλεχειριστήριο, με το οποίο η συσκευή iPod ή iPhone μπορεί να ελέγχεται από απόσταση, ενώ ακόμη οι βάσεις μπορούν και φορτίζουν τη συσκευή σας για ατέλειωτες ώρες τραγουδιών.

Οι προτάσεις είναι τρεις όπως σας είπα και προηγουμένως και πάμε να τις δούμε μία μία ξεχωριστά.

Sony RDP-X60iP


Αποτελεί τη δυνατότερη λύση με στερεοφωνικό ψηφιακό ενισχυτή 20W + 20W. Διαθέτει λειτουργία Bluetooth, η οποία μπορεί και βοηθάει για αναπαραγωγή μουσικής από απόσταση, επομένως διαθέτει έναν ακόμη τρόπο αναπαραγωγής εκτός αυτού με την τοποθέτηση της συσκευής στη βάση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από άλλες συσκευές μέσω της τεχνολογία Bluetooth, αλλά όχι μέσω της βάσης. Ζυγίζει 1,8 κιλά και οι διαστάσεις του είναι 356 (πλάτος) × 158,3 (ύψος) × 151,9 (βάθος) mm.

Διαθέσιμη για αγορά από τον Ιούνιο του 2011.

Sony RDP-M15iP


Αποτελεί τη μέση λύση με στερεοφωνικό ψηφιακό ενισχυτή 10W+10W. Είναι ιδανική για ταξίδια ή για το σπίτι, ενώ η μπαταρία της βάσης μακρυά από το ρεύμα κρατάει μέχρι και 6 ώρες. Η βάση είναι περιστρεφόμενη για να μπορείτε να βλέπετε όλοι τη συσκευή που είναι επάνω (για λόγους φωτογραφιών ή βίντεο) και συνοδεύεται με μαλακή θήκη μεταφοράς μαζί με την αγορά. Ακόμη, τα ηχεία της βάσης διαθέτουν σύστημα bass reflex. Ζυγίζει 1,1 κιλά και οι διαστάσεις του είναι 337 (πλάτος) × 108,2 (ύψος) × 77 (βάθος) mm.

Διαθέσιμη για αγορά από τον Ιούλιο του 2011.

Sony RDP-M5iP


Αποτελεί την τελευταία λύση με στερεοφωνικό ψηφιακό ενισχυτή 2W+2W. Είναι εύκολη στη μεταφορά λόγω της λαβής που διαθέτει για εύκολο πιάσιμο, ενώ τα ηχεία της βάσης διαθέτουν σύστημα bass reflex. Μια τετράδα μπαταριών ΑΑΑ μπορεί να λειτουργήσει τη βάση για έως και 10 ώρες μακρυά από το ρεύμα, έτσι ώστε να απολαύσετε την αγαπημένη σας μουσική. Ζυγίζει 1,1 κιλά και οι διαστάσεις του είναι 226 (πλάτος) × 165 (ύψος) × 164 (βάθος) mm.

Διαθέσιμη για αγορά από τον Ιούνιο του 2011.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;