Προτάσεις με ρίσκο

Από neolaia.gr Team 21 Μαΐου 2011

Προγνωστικα στοιχηματος

Φινάλε έχουμε σε αρκετά μεγάλα πρωταθλήματα αυτό το Σαββατοκύριακο. Σήμερα ολοκληρώνεται η Primera Division και αύριο η Premier League και η Serie A. Οι επιλογές μας θα πρέπει να είναι αρκετά προσεκτικές καθώς οι περισσότεροι αγώνες είναι αδιάφοροι και οι κίνδυνοι εκπλήξεων είναι ορατοί. Στοιχηματικά το σημερινό πρόγραμμα δεν προσφέρεται για πολλά. Το να ποντάρεις απλά για να παίξεις κάτι, οτιδήποτε, δεν είναι στις προθέσεις μας.

Στο λοιπόν, για σήμερα ξεχωρίσαμε τέσσερις αγώνες. Παίρνοντας τα χρονικά, από τη Serie B, στον αγώνα Πιατσέντζα-Αλμπινολέφε, κρατάμε την ισοπαλία σε ένα παιχνίδι που και οι δύο ομάδες είναι “στο κόκκινο” για υποβιβασμό. Η γηπεδούχος είναι ένα μόλις βαθμό πάνω από η ζώνη ενώ η φιλοξενούμενη βρίσκεται στις θέσεις των μπαράζ για την άγουσα. Περιμένουμε ένα αρκετό σκληρό παιχνίδι το οποίο ξεκινάει από την μέση (Χ). Το επόμενο παιχνίδι που επιλέξαμε είναι από την Segunda Division, Λας Πάλμας-Νουμάνθια. Η φιλοξενούμενη έχει σωθεί ενώ η Λας Πάλμας χρειάζεται 2 βαθμούς στα 3 τελευταία παιχνίδια. Δεν πρόκειται να πιεστεί καμία από τις δύο και η ισοπαλία είναι μία καλή ευκαιρία.

Οι επόμενες δύο επιλογές μας προέρχονται από τη Γαλλία, μία αγωνιστική πριν πέσει και εκεί η αυλαία. Στο Νις-Λοριάν, οι στόχοι των ομάδων είναι εκ διαμέτρου αντίθετοι. Η Νις σήμερα ψάχνει τη νίκη για να κλειδώσει ουσιαστικά την παραμονή, ενώ η Λοριάν θέλει δύο νίκες στα τελευταία δύο παιχνίδια ελπίζοντας σε γκέλα της Σοσό για να της “κλέψει” τη θέση στο Europa League. Η ισοπαλία φαντάζει πιθανή… Κλείνουμε με τον άσσο της Σοσό που φιλοξενεί την Σεντ Ετιέν. Όπως προαναφέραμε, η Σοσό αν θέλει να βγει στο Europa League, επτά χρόνια μετά την τελευταία της φορά, πρέπει να κερδίσει μιας και η Λοριάν καιροφυλακτεί. Η απόδοση στο 1.95 είναι ένα σοβαρό bet.

www.betarades.gr