Έρευνα | Φοιτητές εκπορνεύονται για τα δίδακτρα!

Με χαρά θα στρεφόταν στην πορνεία το 1/3 των φοιτητών στο Βερολίνο, προκειμένου να χρηματοδοτήσει τις πανεπιστημιακές του σπουδές, σύμφωνα με έρευνα φοιτητών του πανεπιστημίου Humboldt.

Παράλληλα, το 4% των φοιτητών της γερμανικής πρωτεύουσας έχουν ήδη χρησιμοποιήσει τη σεξουαλική τους γοητεία ως μέσο άντλησης χρημάτων. Οι αισθησιακοί χοροί, τα «αποκαλυπτίρια» στο internet, ακόμα και η πορνεία, ανήκουν στις επιλογές που έχουν δοκιμάσει. Η αύξηση των διδάκτρων και η μείωση του ελεύθερου χρόνου τους, εξαιτίας του βεβαρημένου ωραρίου που έχουν, αποτελούν τους λόγους των ενεργειών που προαναφέρθηκαν. Επιπλέον, στην ίδια, περίπου, κατάσταση βρίσκονται και οι Γάλλοι φοιτητές, αφού το 29,2% σκέφτεται να στραφεί σε «σεξουαλικά μέσα» για να κερδίσει χρήματα. Όσον αφορά το Κίεβο, το ποσοστό μειώνεται στο 18,5%, σύμφωνα με την έρευνα.

Σημαντικό είναι το γεγονός ότι το 30% των φοιτητών που εκδίδονται έχουν χρέη προς τις τράπεζες, ενώ το 18% των νέων με χρέη εξετάζουν το ενδεχόμενο να εισχωρήσουν σε αυτό το εργασιακό περιβάλλον, όπως αναφέρει η έρευνα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αριθμός των ανδρών που θεωρεί πιθανό να εργαστεί στη βιομηχανία του σεξ είναι ίδιος με αυτόν των γυναικών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;