Παράξενες Ειδήσεις | Έχει φάει 25.000 Big Mac και συνεχίζει!

Εικοσιπέντε χιλιάδες big mac έχει καταναλώσει, μέχρι σήμερα, ο Ντον Γκορσκ, ένας συνταξιούχος δεσμοφύλακας στις ΗΠΑ! Πιθανολογείται πως είναι ο πιο πιστός πελάτης των McDonald’s, καθώς τρέφεται με Big Mac τα τελευταία 39 χρόνια! Με το ρεκόρ Γκίνες είχε τιμηθεί ο συνταξιούχος για το επίτευγμα των 22.000 Big Mac.

Για την επέτειο των 25.000 burgers διοργάνωσε μία λιτή τελετή, καθώς λεφτά τελικά ΔΕΝ υπάρχουν, στα τοπικά McDonald’s. Το αξιοπερίεργο με την περίπτωσή του, είναι το γεγονός ότι δεν έχει παραπανήσια κιλά και οι τελευταίες του εξετάσεις ήταν φυσιολογικές, με την χοληστερίνη του σε φυσιολογικά επίπεδα. Ο Γκορσκ συμμετείχε και στο ντοκιμαντέρ «Super Size Me» που ερευνούσε τη βιομηχανία των fast food.

Ποσότητες Big Mac αγοράζει στην αρχή κάθε εβδομάδας ο συνταξιούχος, τα οποία τα καταψύχει, προκειμένου να μη χρειάζεται να επισκέπτεται το μαγαζί καθημερινά. Η ημέρα των Ευχαριστιών του 2000 ήταν η τελεταία φορά που έμεινε χωρίς Big Mac, επειδή το κατάστημα ήταν κλειστό και δεν είχε εφοδιαστεί.  «Όταν θα πρέπει η γυναίκα μου να τα βάζει στο μπλέντερ τότε θα σταματήσω», δήλωσε ο Γκορσκ σε ερώτηση σχετικά με το πότε θα σταματήσει να καταναλώνει το συγκεκριμένο φαγητό.

Εντόπισα τον τεράστιο πειρασμό: Να αγοράζεις καθημερινά, τα τελευταία 39 χρόνια, από το ίδιο μαγαζί και να μην έχεις παραγγείλει κάτι διαφορετικό ΠΟΤΕ; Γίνεται;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;