Τελικός Europa League και Playoffs

Προγνωστικα στοιχηματος

Αρκετά ενδιαφέρον το σημερινό κουπόνι που πέρα από τον τελικό του Europa League στο Δουβλίνο, έχουμε και τα playoffs για τη Super League. Πλέον η κατάσταση μετά την ήττα του Παναθηναϊκού και τη νίκη της ΑΕΚ έχει αλλάξει σημαντικά. Φαβορί για την κατάληψη της 2ης θέσης είναι η ΑΕΚ, με τους book να παίζουνε το συγκεκριμένο ενδεχόμενο κάτω από 1.50.

Στο απογευματινό παιχνίδι της Τούμπας ο ΠΑΟΚ δεν έχει άλλα περιθώρια. Εάν θέλει να κυνηγήσει την 2η θέση που θα τον οδηγήσει στα προκριματικά του επόμενου Champions League, σήμερα πρέπει να κερδίσει. Το θέμα είναι μπορεί να το κάνει; Η δική μου άποψη είναι ότι θα δυσκολευτεί, θεωρώντας την ισοπαλία ένα αρκετά πιθανό αποτέλεσμα. Η Ένωση δε θέλει να χάσει τη διαφορά που έχει και ο Χιμένεθ θα κατεβάσει την ομάδα συντηρητικά.

Στο άλλο παιχνίδι μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού Βόλου, η ομάδα του Φερέιρα «οφείλει» να φανεί αντάξια της ιστορίας της και να πάρει το τρίποντο. Η μέχρι στιγμής πορεία του ΠΑΟ στα playoff είναι τραγική με 0-1-2. Δεν επιτρέπεται άλλη απώλεια βαθμών. Ποντάρουμε στον άσσο σε απόδοση 1.50.

Πάμε στο Δουβλίνο στο παιχνίδι που μονοπωλεί το Ευρωπαϊκό (και όχι μόνο) ποδοσφαιρικό ενδιαφέρον. Η Πόρτο αντιμετωπίζει την Μπράγκα σε ένα Πορτογαλικό τελικό όπου το αδιαφιλονίκητο φαβορί είναι χωρίς δεύτερη σκέψη η Πόρτο. Καλύτερο σύνολο, καλύτερη ανάπτυξη στο γήπεδο και επιθετική παραγωγικότητα στο έπακρο. Ο άσσος στον εγχώριο Book πληρώνει 1.30 αλλά στο διαδίκτυο μέχρι και 1.50 το οποίο και θα κρατήσουμε.

www.betarades.gr

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;