Apple | Τρία νέα παγκόσμια ρεκόρ!

Στα Guinness World Records Gamer’s Edition μπήκε η Apple, τρεις φορές(!), λόγω των iPhone 4, App Store και iOS. Το θέμα έχει να κάνει κυρίως με τις δυνατότητες gaming που προσφέρονται από την Apple. Πάμε να δούμε αναλυτικά το κάθε ρεκόρ.

iPhone 4: ρεκόρ γρηγορότερων πωλήσεων για φορητή παιχνιδομηχανή. Χαρακτηριστικό είναι πως την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του, η Apple κατάφερε να πουλήσει 1,5 εκ. συσκευές! Το PSP είχε καταφέρει να πουλήσει την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του 200 χιλ. συσκευές, ενώ το Nintendo DS είχε πουλήσει 500 χιλ. συσκευές την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του. Φυσικά, το iPhone 4 αποτελεί και κινητό τηλέφωνο εκτός από παιχνιδομηχανή.

App Store: ρεκόρ του πιο δημοφιλούς app marketplace με τα περισσότερα downloads. Χαρακτηριστικό είναι πως από τον Ιούλιο του 2008, το Apple App Store απαριθμεί πάνω από 6,5 δις downloads! Στον τομέα των παιχνιδιών, από το Σεπτέμβρη του 2010 το App Store περιείχε 37.362 παιχνίδια, ενώ το Steam της Valve τότε είχε 1.110 και το Xbox Live Arcade της Microsoft είχε 1.300.

iOS: ρεκόρ των περισσότερων παιχνιδιών στο ξεκίνημα του. Χαρακτηριστικό είναι πως τη μέρα κυκλοφορίας του, το iOS διέθετε μέσω του App Store 145 διαθέσιμα παιχνίδια από τις 500 διαθέσιμες εφαρμογές στο σύνολο!

Καθόλου άσχημα ε;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;