Συσκευή επαναφέρει διαγραμμένα αρχεία από iPhone! (video)

[youtube StaEGPKUovE]

Το iRecovery Stick είναι ένα USB Stick, το οποίο λέγεται πως μπορεί να επαναφέρει διαγραμμένα αρχεία από ένα iPhone. Πιο συγκεκριμένα, τα αρχεία αυτά μπορεί να είναι μεταξύ των άλλων και sms, τηλεφωνικές επαφές, ιστορικό κλήσεων, καθώς και καταχωρήσεις ημερολογίου.

Κι άλλος πονοκέφαλος για την Apple μετά τη μυστική καταγραφή των τοποθεσιών των χρηστών iPhone 4. Το iRecovery Stick μπορεί να επαναφέρει όμως αρχεία όλων των εκδόσεων iOS μέχρι και 4.x, άρα μιλάμε και για τα προηγούμενα iPhone. Η τιμή του λογικό να είναι υψηλή. 200 δολάρια κοστίζει! Βέβαια αν πράττει τα όσα υπόσχεται, ίσως και να τα αξίζει.

Η αλήθεια είναι πως έχω μπερδευτεί λίγο με τη συσκευή αυτή. Οι κατασκευαστές του υποστηρίζουν πως είναι χρήσιμο για τους επαγγελματίες και για τυχόν λάθος διαγραφή χρήσιμων αρχείων τους, αλλά και για όλους όσους θέλουν να ανακτήσουν χαμένα αρχεία, όμως εγώ ανησυχώ. Δεν έχω ξανά δει κάτι παρόμοιο σε smartphones και είμαι σίγουρος πως και στην Apple δε θα αρέσει καθόλου αυτό. Δε θα ήθελα κάποιος να μπορεί να έχει πρόσβαση σε προσωπικές μου πληροφορίες, τις οποίες και έχω διαγράψει για διάφορους λόγους.

Ποια είναι η δική σας γνώμη;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;