Με στόχο το ταμείο!

Χαίρετε Κύριοι

Σήμερα ολοκληρώνονται οι μικρές Αγγλίες και Σκωτίες που πλέον θα τις ξαναδούμε αρχές Αυγούστου, οπότε και έχει προγραμματιστεί εκ νέου η έναρξη τους. Οι στοιχηματικές επιλογές μας αυτό το διήμερο πρέπει να είναι αρκετά προσεγμένες μιας και σχεδόν σε όλα τα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα διανύουμε τις τελευταίες αγωνιστικές. Στην Bundesliga την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε τη στέψη της Ντόρτμουντ που πανηγύρισε το έβδομο πρωταθλήματα στην ιστορίας της.

Οι σημερινές μας επιλογές εμπεριέχουνε αρκετό ρίσκο γι’αυτό και προτιμότερο θα ήτανε να παιχτούνε είτε σε σύστημα με λάθη, είτε ως μονά. Παίρνοντας τα χρονικά ξεκινάμε από την Premier League όπου στον αγώνα της Άστον Βίλα με τη Γουίγκαν θα κοντράρουμε τους “Χωριάτες”, αγοράζοντας το Χ2(3.55-5.15) της Γουίγκαν που καίγεται για βαθμούς και στο τελευταίο της παιχνίδι με την Έβερτον(1-1) έδειξε αρκετά καλά στοιχεία. Από την Premier Σκωτίας, θα κρατήσουμε την ισοπαλία στο παιχνίδι Αμπερντίν-Σεντ Τζόνστον, αποτελέσμα που δε θα “χαλάσει” κανέναν από τους δύο μιας και πλέον αμφότερες έχουνε ξεμείνει από στόχους. Στην Ελβετία και στο παιχνίδι της Λουκέρνης με τη Γιουνγκ Μπόις,  έχουμε να κάνουμε με δύο περίπου ισοδύναμες ομάδες που θα παλέψουν για την κατάληψη της 4ης θέσης που οδηγεί στο επόμενο Europa League. Η φιλοξενούμενη είναι μπροστά με 4 βαθμούς  και θέλει να φύγει τουλάχιστον με το βαθμό της ισοπαλίας από τη Λουκέρνη, ώστε να διατηρήσει τη διαφορά.

Στην Primera Division, τέσσερις στροφές πριν το φινάλε, η Λα Κορούνια δοκιμάζεται μέσα στη Χιχόν και πλέον τα πράγματα έχουνε ζορίσει αρκετά καθώς βρίσκεται μόλις ένα βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Η γηπεδούχος αισθάνεται μία σχετική ασφάλεια αλλά δεν πρόκειται να κάτσει να χάσει σε ένα γειτονικό ντέρμπι. Καλή επιλογή η ισοπαλία που πληρώνει 3.40. Στη “γειτονική μπότα”, η αδιάφορη Παλέρμο φιλοξενεί την υποβιβασμένη Μπάρι σε ένα παιχνίδι που δεν υπάρχει κανένα κίνητρο. Αξιοσημείωτη η απόδοση της Μπάρι που αν και έχει υποβιβαστεί εδώ και αρκετό καιρό, συνεχίζει να παίζει για την ιστορία της. Πάμε με την έκπληξη και την ισοπαλία στο 4.75! Κλείνουμε τις επιλογές μας με το διπλό της Ραπίτ Βιέννης(1.85) μέσα στην έδρα της Κάπφενμπεργκ.

www.betarades.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;