ESET | Ασφαλέστεροι οι Android χρήστες με το Mobile Security!

Πολλά τα διαθέσιμα antivrus προγράμματα για το Android λειτουργικό και έχω αρχίσει να ψιλό φοβάμαι. Γνωρίζω ότι οι χάκερς επικεντρώνονται στα smartphones, αφού όλοι σχεδόν κυκλοφορούν με ένα από αυτά στο χέρι σήμερα και τώρα που το σκέφτομαι είναι λογικό να προτιμήσουν το Android από κάποιο άλλο λειτουργικό. Ευτυχώς για τους Android χρήστες, η ESET φέρνει το ESET Mobile Security σε beta προς το παρόν έκδοση για να τους προστατεύσει από κακόβουλες επιθέσεις.

Φαίνεται να μη λείπει τίποτα από το πρόγραμμα. Ίσα ίσα που προσαρμοζόμενο σε smartphone (ή και tablet), έχει λειτουργίες όπως το SMS/MMS Antispam το οποίο επιτρέπει το μπλοκάρισμα των μηνυμάτων από αριθμούς που ορίζουμε εμείς, το Call Intercept το οποίο μπορεί να μπλοκάρει αριθμούς (εισερχόμενους και εξερχόμενους) και να μη γίνονται κλήσεις από και προς αυτούς και το Security Audit με ενσωματωμένο Task Manager το οποίο προσφέρει πληροφορίες για τη συσκευή και το λειτουργικό Android.

Φυσικά δε σταματάει εκεί. Το πρόγραμμα διαθέτει επιπλέον το Anti-Theft Security System για την προστασία των αρχείων του τηλεφώνου, το GPS Localization για εντοπισμό της συσκευής από μακρυά, το Remote Wipe το οποίο μπορεί να σβήσει επαφές, μηνύματα ή αρχεία που θέλουμε εμείς από απόσταση μέσω ενός sms προς το τηλέφωνο και το Uninstall Protection για να μη μπορεί ο οποιοσδήποτε να απεγκαταστήσει το πρόγραμμα από το τηλέφωνο μας.

Πιστεύω πως δεν έχετε λόγο να μην το δοκιμάσετε οι έχοντες Android συσκευή (μαζί κι εγώ). Άλλωστε τη φήμη του αντίστοιχου αντιβιοτικού για τον υπολογιστή, του ESET NOD32 όλοι την ξέρουμε. 😉

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;