Υπουργείο Παιδείας | Σχετικά με τις δηλώσεις Νανόπουλου

Σε ανακοίνωση προέβη το υπουργείο παιδείας, σχετικά με τις δηλώσεις που πραγματοποίησε στις 4/5 ο κύριος Νανόπουλος, στη ΝΕΤ, και στην εκπομπή “Έχει γούστο”.

O καταξιωμένος καθηγητής, άφησε υπονοούμενα για τη μη ανανέωση της θητείας του ως εθνικού εκπροσώπου στο Συμβούλιο CERN.

Το υπουργείο λοιπόν τονίζει η θητεία του καθηγητή Δημήτρη Νανόπουλου, ως εθνικού εκπρόσωπου στο Συμβούλιο CERN, διήρκεσε από τις 15/02/2005 έως τις 03/12/2010.

Μετά την ολοκλήρωση του κύκλου θητείας των εθνικών εκπροσώπων, δόθηκε – ως είθισται διεθνώς – μέσω προκήρυξης της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Τεχνολογίας (ΓΓΕΤ), (Μάιος 2010), η δυνατότητα σε νέους εθνικούς εκπρόσωπους να συμμετάσχουν στις διαδικασίες των Συμβουλίων/ Επιτροπών της Ε.Ε., ώστε να αποκτούν νέες εμπειρίες, να διευρύνουν τον επιστημονικό τους ορίζοντα και παράλληλα να εμπλουτίζονται οι συζητήσεις με νέες ιδέες και απόψεις. Η προκήρυξη δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα της ΓΓΕΤ και ενημερώθηκαν όλοι οι εθνικοί εκπρόσωποι των οποίων έληγε η θητεία.

Στην ανοιχτή πρόσκληση της Υπηρεσίας ανταποκρίθηκαν εμπειρογνώμονες από ολόκληρο τον ελληνικό χώρο, ωστόσο δεν εκδηλώθηκε ενδιαφέρον για συμμετοχή από πλευράς του καθηγητή Δημήτρη Νανόπουλου.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας αξιολόγησης, οι νέοι εθνικοί εκπρόσωποι ορίστηκαν με Απόφαση της Υπουργού Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων.

Χμ.. όχι και τόσο… γουστόζικα υπονοούμενα..

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;