FHM | Οι πιο σέξυ γυναίκες στον κόσμο για το 2011! (top10)

Κάθε μέρα τα ίδια.. ΌΧΙ όμως σήμερα! Και τι εννοώ. Κάθε μέρα, πάει ο καθένας, και ανακοινώνει μία λίστα με τις πιο σέξυ γυναίκες στον κόσμο. Όταν όμως, την λίστα την δημοσιεύει το FHM (For Him Magazine) το μεγαλύτερο αντρικό περιοδικό παγκοσμίως, το πράγμα αλλάζει. Έδωσε λοιπόν τη λίστα με το Top100 αυτή τη στιγμή στον κόσμο. Δείτε λοιπόν το Top10:

1. Rosie Huntington-Whiteley(καινούριο… φρούτο)

Η κοπέλα του πάνσκληρου Jason Statham, μοντέλο, και προσφάτως ηθοποιός. Μπήκε στη λίστα, και κατευθείαν στο νούμερο 1. Ψάξτε λίγο, και θα καταλάβετε το γιατί..

2. Katy Perry (αααχ, αναστεναγμού-απόγνωσης με τις φωτό που βρήκα..)

Ανέβηκε καμιά 30αριά θέσεις από πέρσι.. Βοήθησε και αυτό το βίντεο κλιπ με τα ζαχαρωτά.. Τι να πεις τώρα (είναι και δύσκολη η θέση μου, προσπαθώ να διατηρήσω και ένα επίπεδο παρουσιάζοντας απλά τη λίστα), προχωράμε παρά κάτω..

3. Rihanna (ε; )

Υπερβολή. Σίγουρα σέξυ, αλλά όχι και στην τρίτη θέση. Γούστα (σας) είναι αυτά, λεπτή η μέση της και η θέση μου..

4. Megan Fox (περασμένα μεγαλεία)

Έπεσε το Meganάκι, από την δεύτερη θέση στην τέταρτη (καλά, δεν καταποντίστηκε κιόλας). Νομίζω ότι της έχουν βγάλει λίγο το όνομα, ότι το προσπαθεί πολύ.. Εμένα μια χαρά μου φαίνεται (την Rihanna δηλαδή, για πλάκα την έχει). Άποψή μου..

5. Olivia Wilde (εύκολα)

Ηθοποιός και μοντέλο, παίζει και στον House. Σίγουρα συμφωνώ, και πέρσι το Maxim την είχε Νο1 στη σχετική λίστα σου λέει..


6. Brooklyn Decker (ποια είναι αυτή ρε παιδιά, και γιατί είναι τόσο τούμπανο;)

Μοντέλο και ηθοποιός (και αυτή). Δεν την ξέρω να σας πω την αλήθεια, αλλά από τα λίγα που είδα, κατάλαβα πολλά.. Όταν μάθω καλύτερα, θα τεκμηριώσω..

7. Marisa Miller (παναγιά και χριστέ)

Μοντέλο, λέει, δεν έχω ιδέα, απέκτησα όμως με υποτυπώδες search. Όχι μπράβο της!

8. Kelly Brook (κάνει πολλά και συμφέρει)

Παρουσιάστρια, μοντέλο, ηθοποιός, κριτική επιτροπή και.. Αγγλίδα! Θεά, νομίζω ερωτεύτηκα..

9. Nicole Scherzinger (έέέέτσι…)

Και πάνω που είχα αγχωθεί ότι γερνάω, και μένω εκτός… λίστας, ήρθε. Την ξέρουμε, την αγαπάμε, την έχουμε θαυμάσει σε όλα τα βίντεο κλιπς της. Σέξυ, και όποιος αντέξει.. (το πιο γλοιώδες κλισέ της ιστορίας)

10. Irina Shayk (μια βραζιλιάνα από τη Ρωσία..)

Βραζιλιάνα την κόβεις, Ρωσίδα σου βγαίνει. Μοντέλο του Αρμάνι σου λέει, περίεργος συνδυασμός. Είναι λίγο alternative, με αίσθηση, λίγο μπύρα, λίγο θάλασσα και τ’ αγόρι μου… Σκληρά πάθη..

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;