Ημιτελικά Europa league - Πορτογαλικός Τελικός

Καλησπέρα σας. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μπαρτσελόνα έδωσαν ραντεβού για τον μεγάλο τελικό του Champions League στις 28 Μαΐου στο Γουέμπλεϊ. Η Γιουνάιτεντ δε δυσκολεύτηκε να διπλασιάσει τις νίκες της απέναντι στη Σάλκε και κέρδισε με 4-1, κάνοντας μια καλή προπόνηση και για το μεγάλο ματς πρωταθλήματος με την Τσέλσι. Πολύ εύκολα πέρασε και η επιλογή μας από τη στήλη με τα Μονά Αποδεκτά, με το Over (1.95) να επαληθεύεται από πολύ νωρίς στον αγώνα.

Πάμε στα σημερινά, όπου οι αγώνες που ξεχωρίζουν είναι αναμφίβολα τα δύο ζευγάρια του Europa League. Ενδιαφέρον υπάρχει κυρίως στο Μπράγκα-Μπενφίκα, με την Πόρτο να έχει σχεδόν εξασφαλίσει την παρουσία της στον τελικό σε ότι έχει να κάνει με το άλλο ζευγάρι. Αυτό δεν αποτυπώνεται και στους τζίρους του ανταλλακτηρίου, όπου η Ισπανοπορτογαλική μονομαχία προσελκύει το περισσότερο ενδιαφέρον, με μία μικρή τάση στο διπλό, που παίζεται κοντά στο 2.60 και έχει δεχθεί πάνω του περίπου το 60% των συνολικών πονταρισμάτων. Πάμε να δούμε το παιχνίδι της Μπράγκα με τη Μπενφίκα.

Ιστορική στιγμή για την Μπράγκα, θέλει την νίκη-προκριση σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης για πρώτη φορά στην ιστορία της. Πρόκειται για μια εξαιρετική ομάδα, που μπορεί να μην έχει γεμάτο ρόστερ, αλλά έχει βρει τον τρόπο να ανταπεξέρχεται στις απαιτήσεις του υψηλού επιπέδου. Στάθηκε πολύ καλά στον πρώτο αγώνα και το τελικό 2-1 αφήνει τα πάντα ανοιχτά. Στο πρωτάθλημα, παλεύει για την κατάληψη της 3ης θέσης και στον τελευταίο της αγώνα έμεινε στο 0-0 με τη Λεϊρία. Δεν παίζει σήμερα ο Σέζαρ. Το πρωτάθλημα έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα για την Μπενφίκα, που στον τελευταίο της αγώνα έμεινε στο 1-1 στην έδρα της Ολαένσε. Όλο το βάρος πέφτει στο Europa, όπου η Μπενφίκα έχει πάρει ισχνό προβάδισμα πρόκρισης μετά το 2-1 του πρώτου αγώνα. Στο πρώτο ματς εξάλλου, η Μπενφίκα ήταν πολύ καλύτερη από την Μπράγκα, αλλά δεν μπόρεσε να πετύχει κι άλλο γκολ και να επισφραγίσει την υπεροχή της. Δεν υπολογίζονται για το σημερινό ματς Αμορίμ, Σάλβιο και Αϊμάρ.

Εμείς πάμε με την πρόκριση της Μπενφίκα, (στοίχημα πρόκρισης), σε απόδοση 1.36 ενώ στο παιχνίδι Βιγιαρεάλ-Πόρτο θα ποντάρουμε στον άσσο με draw no bet.

www.betarades.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;