Υποβιβάστηκε ο Ηρακλής, χωρίς κόσμο στα play-off;

Ελληνικό ποδόσφαιρο ώρα μηδέν!(ή τέλος πάντων κάποιο κλισέ που να δείχνει την τραγικότητα και τη σημαντικότητα της στιγμής!).

Δεν τα κατάφερε τελικά ο Ηρακλής, να συγκεντρώσει τα πιστοποιητικά συμμετοχής, και σύμφωνα με το νόμο, υποβιβάζεται! Κάτι που φυσικά, έχει εξαγριώσει τον κόσμο του, και αναμένονται έντονες κινητοποιήσεις!

Πλέον αναμένεται να δούμε αν θα μείνει ο Αστέρας Τρίπολης ή αν θα ανέβει μία ακόμα ομάδα από την Β Εθνική (όπως αναφέρει ο νόμος!)!

Αντίθετα ο Πανιώνιος, εξασφάλισε την άδεια από την Επιτροπή της ΕΠΟ, αφού τα στοιχεία που προσκόμισε κατά την εκδίκαση της έφεσης κρίθηκαν επαρκή.

Ταυτόχρονα, ο Πρωθυπουργός θα αποφασίσει, τι θα γίνει με play off λόγω των κρουσμάτων βίας.. Οι σκέψεις είναι τρεις. Ματαίωση, 20ήμερη αναβολή ή πραγματοποίηση κεκλεισμένων των θυρών. Την εισήγηση έκαναν ο υφυπουργός Πολιτισμού, Γιώργος Νικητιάδης και ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Πάνος Μπιτσαξής, προς τον υπουργό Πολιτισμού, Παύλο Γερουλάνο, ο οποίος με τη σειρά του θα ενημερώσει τον Πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου και αύριο Πέμπτη θα ανακοινωθεί η απόφαση.

Να φέρουμε την Τρόικα;

ΥΓ: Στενοχωριέμαι για τον Ηρακλή, αλλά οι νόμοι, είναι νόμοι, και ας αποτελέσει ο Ηρακλής αφετηρία εφαρμογής και τήρησής τους..

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;