H αιχμή της τεχνολογίας στα… Νεροπίστολα!

Λίγα πράγματα συγκρίνονται με το γέμισμα ενός νεροπίστολου με παγωμένο νερό και το άδειασμα του σε ανυποψίαστους (ή και ακόμα καλύτερα υποψιασμένους και αντίστοιχα εξοπλισμένους) αντιπάλους! Αυτό που όλοι σιχαινόμαστε βέβαια είναι όταν τελειώνει το νερό και πρέπει να τρέξουμε σε βρύση να ‘γεμίσουμε’ , καθώς και όλο αυτό το ‘τρομπάρισμα’ που απαιτούν τα πιο πολύπλοκα όπλα για να αυξήσουν την εμβέλεια τους…

Η εταιρεία Hasbro, μέσα από την σειρά παιχνιδιών NERF, έχει αναπτύξει τα διάσημα Super Soaker water guns και πριν μετρικούς μήνες αποκάλυψε την καινούρια προσθήκη της τον Super Soaker Thunderstorm.

Το συγκεκριμένο όπλο είναι εφοδιασμένο με ένα ηλεκτρικό σύστημα αύξησης της πίεσης το οποίο τροφοδοτείται από 4 μπαταρίες ΑΑ και εξασφαλίζει σταθερή και συνεχόμενη ροή νερού χωρίς ανάγκη για ‘τρομπάρισμα’.

Ακόμα, το Thunderstorm, χρησιμοποιεί γεμιστήρες για την παροχή νερού, οι οποίοι κρατάνε περίπου 0.3 λίτρα νερού έκαστος και διαθέτουν και ειδικό ‘κλίπακι’ για να δένουν στην ζώνη ή στο παντελόνι!

Μπορείτε πλέον να επικεντρωθείτε στο σημάδι σας και όχι να έχετε το μυαλό σας στον ανεφοδιασμό και την πτώση της πίεσης.

Όσον αφορά το κόστος του τώρα… Αρχικά δεν περίμενα να το βρω στην ελληνική αγορά και μια αναζήτηση στο διαδίκτυο το τοποθετούσε γύρω στα 30 € (με μεταφορικά), τελικά όμως το έχουν και συγκεκριμένα εγχωρία καταστήματα για 20 € μια όχι και τόσο κακή τιμή άμα θέλετε να διαθέτετε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στα νεροπίστολα…

Συντάκτης | Νίκος Λιακόπουλος

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;