Έρευνα | Ποιες είναι οι καλύτερες στο σεξ;

Το καλύτερο σεξ κάνουν  οι κοκκινομάλλες, σύμφωνα με έρευνα που διεξήχθη στη Γερμανία. Τη σεξουαλική ζωή εκατοντάδων γυναικών μελέτησε ο καθηγητής Werner Habermehl στο Αμβούργο. Στη συνέχεια συνέκρινε τις επιδόσεις τους με βάση το χρώμα των μαλλιών τους.

«Η σεξουαλική ζωή των γυναικών με κόκκινα μαλλιά ήταν σαφώς πιο έντονη από αυτήν των γυναικών με άλλο χρώμα μαλλιών, με περισσότερους συντρόφους και κάνοντας σεξ πιο συχνά από ότι ο μέσος όρος», δήλωσε ο ερευνητής. «Η έρευνα δείχνει ότι οι φλογερές κοκκινομάλλες ανταποκρίνονται βεβαίως στη φήμη τους», πρόσθεσε. Επιπλέον, οι γυναίκες που βάφουν τα μαλλιά τους κόκκινα δείχνουν ότι βρίσκονται σε αναζήτηση νέου συντρόφου, σύμφωνα με την έρευνα. «Οι γυναίκες σε μια σταθερή σχέση που βάφουν τα μαλλιά τους κόκκινα δείχνουν στους συντρόφους τους ότι είναι δυσαρεστημένες από την σχέση τους. Είναι αυτονόητο ότι ψάχνουν για κάτι καλύτερο», κατέληξε ο καθηγητής.

Μπορεί, λοιπόν, οι ξανθιές να εντυπωσιάζουν, οι μελαχρινές να είναι μοιραίες, αλλά στο κομμάτι που απασχολεί όλους τους άντρες, οι κοκκινομάλλες ξέρουν πώς να «χειριστούν» κάποιες κατα-στάσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;