Ένα ακόμα El Clasico ξεκινάει! Λάβετε θέσεις!

Είναι το τέταρτο El Clasico σε διάστημα 20 ημερών. Η Μπαρτσελόνα είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για πρόκριση στον τελικό μετά το 2-0 στο «Μπερναμπέου», με τη Ρεάλ ούτως ή άλλως να πηγαίνει λαβωμένη στο σημερινό ματς.

Η Μπαρτσελόνα είναι καλύτερη ομάδα από τη Ρεάλ Μαδρίτης και φρόντισε να το αποδείξει και στο πρώτο ματς στη Μαδρίτη. Έχει την τύχη να έχει στις τάξεις της τον παικταρά Μέσι, που μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες από τη μία στιγμή στην άλλη. Στο πρώτο ματς βέβαια, καθοριστική για την εξέλιξη του αγώνα ήταν και η αποβολή του Πέπε, για το αντιαθλητικό χτύπημα στον Ντάνι Άλβες. Στο πρωτάθλημα, η Μπάρτσα δεν έδωσε πολύ σημασία στον αγώνα με τη Σοσιεδάδ και ηττήθηκε στο «Ανοέτα» με 2-1, χωρίς πάντως να απειλείται ουσιαστικά για τον τίτλο. Σε ότι έχει να κάνει με τις απουσίες, πάγιες αυτές των Αντριάνο, Μπόγιαν και Μάξγουελ, νεώτερα προβλήματα αυτά των Μιλίτο και Μοντόγια. Κατά πάσα πιθανότητα ο Πουγιόλ θα κληθεί εκ νέου να καλύψει το κενό στο αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ και η συμμετοχή του Ινιέστα θα αποφασιστεί τελευταία στιγμή.

Η Ρεάλ τώρα, πάει στο «Καμπ Νόου», όπου στον πρώτο γύρο της Primera είχε γνωρίσει τη συντριβή με 5-0. Πολλά τα προβλήματα ενόψει του σημερινού αγώνα, το κυριότερο ότι δεν θα κάθεται στον πάγκο της ομάδας ο Ζοζέ Μουρίνιο. Πυρ και μανία άπαντες στη «Βασίλισσα» με τη διαιτησία του πρώτου αγώνα, με αποκορύφωμα τη φάση που απέφερε την κόκκινη κάρτα στον Πέπε. Έτσι και ο Πορτογάλος τεχνικός, που αποβλήθηκε για τα ειρωνικά του σχόλια προς το διαιτητή και θα δει από ειδικά διαμορφωμένο χώρο στα επίσημα τον αγώνα. Η ήττα από την Μπαρτσελόνα στοίχισε πολύ στη Ρεάλ και φάνηκε αυτό και στον αγώνα με τη Σαραγόσα το Σάββατο, όπου γνώρισε άλλη μία ήττα εντός έδρας, με 2-3. Για σήμερα δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Πέπε και Ράμος, αλλά και οι τραυματίες Κεντίρα και Γκάγκο.

Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα ήταν καταδικαστικό για τη Ρεάλ και το μόνο που θα καταφέρει αν βγει μπροστά για να ανατρέψει τα δεδομένα, θα είναι να δώσει παραπάνω χώρους στο Μέσι και την παρέα του. Ούτως ή άλλως η Μπάρτσα, ιδιαίτερα στην έδρα της, μπορεί να τελειώσει τον οποιοδήποτε αντίπαλο. Λογικές οι αποδόσεις στον άσο με βάση τα δεδομένα του αγώνα. Εμείς πάμε με το Goal/Goal (να σκοράρουν και οι δύο ομάδες), σε απόδοση που στο διαδίκτυο παίζεται μέχρι και 1.75!

www.betarades.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;