Ζώδια | Αστρολογικές προβλέψεις από 2/5-8/5!

Κριός (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου)
Την εβδομάδα που έρχεται, με την νέα Σελήνη στο γειτονικό σας ζώδιο του Ταύρου, προχωρήστε σε νέα, υγιή πλάνα με όπλα τον δυναμισμό που σας δίνει μια πλειάδα πλανητών στο ζώδιο σας. Διαφοροποιηθείτε από πρόσωπα και καταστάσεις που αρνούνται να εξυγιανθούν και λάβετε τα μέτρα σας σε ό,τι σας απορυθμίζει. Κατανοήστε πως η ανάγκη σας για σταθερότητα δεν θα υλοποιηθεί με παρορμητικές κινήσεις και ανώριμες επιλογές.

Ταύρος (21 Απριλίου – 20 Μαϊου)
Σκεφτείτε καλά τις κινήσεις σας την εβδομάδα αυτή . Προτιμήστε να ακολουθήσετε ένα πρόγραμμα ώστε να φέρετε εις πέρας όλες τις υποχρεώσεις σας. Προσωπικά σας ζητήματα θα σας προβληματίσουν, μην τα αφήσετε όμως να σας ρίξουν ψυχολογικά, θα μπορέσουν να ξεπεραστούν. Κόντρες, ζήλιες και εντάσεις θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό της εβδομάδας αυτής για τα αισθηματικά σας. Συγκρατήστε τα νεύρα σας όσο μπορείτε. Περάστε καλά με αγαπημένα σας πρόσωπα και προσπαθήστε να κάνετε πράγματα που θα βελτιώσουν τη σχέση σας μαζί τους.

Δίδυμοι (21 Μαϊου – 21 Ιουνίου)
Ο πλανητικός συνωστισμός στον Κριό, σε ένα ζώδιο φιλικό σε σένα, δεν δημιουργεί οπωσδήποτε καθοριστικά γεγονότα αλλά σου δίνει το περιθώριο των επιλογών και των κινήσεων που εσύ θα αποφασίσεις το χρόνο τους, ή το που και πως. Έτσι είτε αλλάξεις διαμονή είτε διαμορφώσεις καινούργιες συνθήκες στη δουλειά είτε ξεκινήσεις την επαγγελματική σου ζωή είτε αλλάξεις επαγγελματική κατεύθυνση είτε ερωτευθείς είτε κοινωνικοποιηθείς έντονα αναζητώντας συνεταίρους, φίλους, ή συμμάχους η ουσία είναι ότι θα πρέπει να αποφασίσεις αν θέλεις να ζεις τη ζωή σου εκ του ασφαλούς- αφήνοντας τους άλλους στο τιμόνι, ή αν θα δοκιμάσεις να τιθασεύσεις ένα άγριο άλογο ελπίζοντας ότι δεν θα πέσεις στο πρώτο τράνταγμα. Φυσικά και τώρα χρειάζεσαι έμπειρους και προσγειωμένους ανθρώπους δίπλα σου για να σε συμβουλεύσουν ή να σε στηρίξουν. Έλα όμως που κάτι μέσα σου ψιθυρίζει ότι θέλεις να απαλλαγείς από αφεντικά παλιάς κοπής, από απολιθωμένες επιχειρήσεις και από ξεπερασμένα συστήματα σκέψης. Άρα, από σένα εξαρτάται αν θα ημερώσεις το ατίθασο άλογο.

Καρκίνος (22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)
Οι αμφίρροπες επιρροές προκαλούν ένταση στην προσωπική ζωή και στη δουλειά. Η ανάγκη για δράση και αλλαγές εναλλάσσεται με ανασφάλειες και υποχωρητικότητα, ενώ η τρυφερότητα και ο ερωτισμός μπορεί εύκολα να παγώσουν από την αδιαφορία ή τις πιέσεις των άλλων.

Λέων (23 Ιουλίου – 23 Αυγούστου)
Οι Λέοντες του πρώτου δεκαημέρου ασχολείστε με την γνώση σε ανώτερο επίπεδο σκέψεων ενώ οι των τελευταίων ημερών νιώθετε μεγάλη ανασφάλεια γύρω από την εργασία ή την υγεία σας, σε μία κατάσταση που θα συνεχιστεί για αρκετούς μήνες ακόμη. Οι του δευτέρου δεκαημέρου είστε πολύ επικοινωνιακοί και θέλετε να περάσετε όμορφα στον χώρο εκπαίδευσής σας από τους άλλους, Γνωρίζετε και έρχεστε σε επαφή με πολύ κόσμο όμως αυτό ιδιαίτερα για τους γεννημένους τις πρώτες ημέρες του δεκαημέρου είναι αρκετά πιεστικό καθώς πρέπει να σκεφτείτε και να κάνετε καθημερινά πολλά πράγματα. Οι του τρίτου δεκαημέρου έχετε μεγάλα πράγματα να κάνετε τα οποία θα σας εξελίξουν πνευματικά. Η κατάσταση αυτή η πολύ θετική για εσάς θα διαρκέσει ως τον Ιούνιο όταν και ο Δίας θα αποχωρήσεις από τον Κριό.

Παρθένος (24 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)
Ο κυβερνήτης σας ο Ερμής σε σύνοδο με πλειάδα πλανητών, σας φέρνει αντιμέτωπους με σημαντικές διαφοροποιήσεις σε κάθε τομέα. Αρκετά παλιές εκκρεμότητες, τόσο ψυχολογικές όσο και πρακτικές, χρειάζονται πλέον βαθύ σκάψιμο, ουσιαστική αντιμετώπιση στην ρίζα και όχι άλλες επιφανειακές αντιμετωπίσεις. Σημαντικά θέματα στον οικονομικό και επαγγελματικό τομέα, μπορούν τώρα με την εύνοια της νέας Σελήνης να ολοκληρωθούν με επιτυχία.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)
Καλά θα κάνετε να δείξετε προσοχή σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με το παρελθόν. Μην αφήσετε καταστάσεις να διαιωνίζονται, πάρτε κάποια θέση. Προσπαθήστε να βάλετε σε μια σειρά κάποια πράγματα που έχουν να κάνουν με πρόσωπα από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Στα αισθηματικά σας θα χρειαστεί να δείξετε προσοχή μέσα στην εβδομάδα γιατί μπορεί να έχετε κάποια προβλήματα με το ταίρι σας, να είστε υπομονετικοί. Φροντίστε οι εργένηδες του ζώδιου να περάσετε όσο πιο ξέγνοιαστα μπορείτε. Νέα πρόσωπα σύντομα θα εισβάλουν στη ζωή σας.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου)
Μιλάμε συνεχώς για τους πλανήτες στους οίκους και παραβλέπουμε μια άλλη σημαντική αστρολογική επιρροή: τους Δεσμούς της Σελήνης που βρίσκονται στους 2ο και 8ο οίκους σου. Επηρεάζεται δηλαδή ένας άξονας που περικλείει το χρήμα και τον υλικό πλούτο και τη σχέση μας με αυτά (2ος οίκος) και ό,τι (υλικό ή συναισθηματικό) μοιραζόσαστε με το σύντροφο, όπως και τα χρήματα των άλλων (8ος). Άρα το μήνυμα (σε τίτλο) που στέλνει αυτή η διέλευση είναι ότι πρέπει να αναπτύξεις τις δικές σου αξίες, να έχεις τα δικά σου χρήματα και να μη βασίζεσαι στις πλάτες των άλλων με οιονδήποτε τρόπο είτε είναι σύντροφος είτε οποιοσδήποτε άλλος. Πιο γλαφυρά: Αν δεν είναι ο έρωτας που σε απασχολεί είναι τα χρήματα. Και τα δύο δεν έχουν τη σταθερότητα που θέλεις. Και τα δύο είναι αλληλένδετα. Ωστόσο μην αφήσεις το φάντασμα της φτώχειας να δηλητηριάσει την αυτοεκτίμησή σου, ή την ικανότητά σου να χαρείς ότι έχει να σου προσφέρει αυτός ο κόσμος. Από την άλλη πλευρά μην είσαι ανόητος /η και μπεις στη διαδικασία να διακινδυνεύσειςτην οικονομική σου ασφάλεια μόνο και μόνο για να διατηρήσεις την Εικόνα που περιμένουν οι άλλοι από σένα. Όσο για τις συντροφικές σχέσεις σου που αυτή την εποχή δεν πάνε άσχημα, δεν παύουν παρόλα αυτά να σε κάνουν να αναρωτιέσαι για το μέλλον τους. Συμπέρασμα: Τις καλές μέρες αισθάνεσαι ικανοποίηση. Τις κακές μέρες όμως απέραντη μελαγχολία. Υ.Γ. Η Νέα Σελήνη (3/5) στον Ταύρο δείχνει ότι οι διαπροσωπικές σχέσεις αποκτούν προτεραιότητα. Το θέμα σου είναι ο Άλλος.

Τοξότης (23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)
Οι Τοξότες του πρώτου δεκαημέρου ευνοήστε τα αρκετούς μήνες από την παρουσία στο πρώτο δεκαήμερο του Κριού. Η γνώση και η επαναστατική σκέψη θα αναμορφώσουν την δημιουργικότητα και τα ερωτικά σας. Τα οικονομικά σας παραμένουν ανασφαλή ενώ στο χώρο του σπιτιού τα επόμενα χρόνια θα είστε πολύ συναισθηματικοί. Οι του δευτέρου δεκαημέρου ευνοήστε ιδιαίτερα την εβδομάδα αυτά στα ερωτικά και την δημιουργικότητά σας. Η ομορφιά και οι σκέψεις συνδυάζονται και αλληλοενισχύονται ευεργετικά προς εσάς. Τα εμπόδια από φίλους και συνεργάτες δρουν ενισχυτικά προς την θέλησή σας να ξεπεράσετε κάθε εμπόδιο. Οι του τρίτου δεκαημέρου ετοιμάζεστε ή ζείτε μεγάλα πράγματα είτε σε ερωτικό είτε σε δημιουργικό επίπεδο. Προσέξτε τις βιαστικές κινήσεις και τις εντάσεις.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)
Εύνοια στον έρωτα και στις φιλίες. Όμως η εβδομάδα θα είναι δύσκολη για τα αισθηματικά, το γάμο και την οικογενειακή ενότητα (έως την Τρίτη). Ευτυχώς, η Νέα Σελήνη στον Ταύρο (3/5) μπορεί να κάνει τις σχέσεις φιλικότερες και, αν είστε γονείς, να γλυκάνει τις σχέσεις με τα παιδιά.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου)
Η νέα Σελήνη σε όψη με τον Πλούτωνα, κινητοποιεί θέματα των οποίων η ρίζα βρίσκεται πολύ βαθιά μέσα σας. Αποφύγετε εκλογικεύσεις και αντιπαραθέσεις και εστιάστε στο πως θα δημιουργήσετε ένα ασφαλές περιβάλλον γύρω σας. Όσο συντηρείτε δυσλειτουργικές καταστάσεις, τόσο θα υλοποιούνται «μάχες». Αφήστε πίσω ό,τι σας καταναλώνει άσκοπα και στραφείτε σε ενδυναμωτικές επιλογές που εγγυώνται ασφάλεια και σταθερότητα.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)
Οι Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου και κυρίως οι των πρώτων πρώτων ημερών θα χρωματίσετε την ζωή σας με φαντασία για δύο τρία χρόνια με τον Ποσειδώνα στις μοίρες σας ενώ τα οικονομικά σας επαναστατικά και με γνώση θα αλλάξουν. Οι του δευτέρου δεκαημέρου κάνετε πολλές και ευχάριστες σκέψεις γύρω από τα οικονομικά σας τα οποία αυξάνονται την εβδομάδα. Ωστόσο η πίεση από τα και τις αξίες των άλλων είναι μεγάλη και περιορίζονται έτσι στο σύνολο τα οικονομικά σας. Οι του τρίτου δεκαημέρου ετοιμάζεστε για μεγάλες αλλαγές στα οικονομικά και τις αξίες γενικότερα. Προσέξτε όμως βιαστικές κινήσεις και σπατάλες.

sexystar.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;