Απόψεις | Πατέρα, πάμε στο μπουρδέλο να δούμε μπάλα;

Δεν ξέρω αν θα με πάρεις στα σοβαρά αλλά θα σου τα πω χύμα! Πηγαίνεις στο γήπεδο ε; Για να δεις ένα παιχνίδι ή για να δεις την ομάδα σου να κερδίζει; Πας να διασκεδάσεις ή να ξεσπάσεις; Πας να φχαριστηθείς ή να δυσαρεστήσεις τον αντίπαλο; Ρε ηλίθιε νεοέλληνα που τρέχεις στο γήπεδο για οποιονδήποτε λόγο, συντηρείς το μεγαλύτερο λαοπληθέστερο μπουρδέλο μετά την πολιτική! Το έχεις καταλάβει; Μπα, δε νομίζω! Ήρθε όμως η ώρα να δεχθείς, θέλεις δεν θέλεις, πως τα λεφτά που έδωσες για την @#%!ομάδα σου θα μπορούσες να τα είχες δώσει για γάζες ή για φάρμακα που δεν έχει το νοσοκομείο που θα μεταφέρεις κάποια στιγμή τον άρρωστο γέρο πατέρα σου ρε! Λεφτά που τα έχει ανάγκη το άνεργο παιδί σου ή η άνεργη (πριν, τώρα ή σε λίγο καιρό) γυναίκα σου! Λεφτά που τα έχει ανάγκη ο δάσκαλος και ο καθηγητής για να κάνουν καλύτερη την παιδεία του παιδιού σου!

Θες να δίνεις τα λεφτά σου και να χάνεις το χρόνο σου για να ξεπλένουν στην πλάτη σου τα %^##$λεφτά τους τα κάθε λογής λαμόγια; Οι Μπεοκουγιοαδαμιδοκοκαλοψωμάδες; Θες να ασχολείσαι με αυτό που βυθίζει τον πολιτισμό σου όλο και πιο πολύ στο βούρκο; Αυτό θες; Για τράβα στη γωνία να δεις αν έρχομαι ρε π@π@ρ@ νεοέλληνα!

Δεν φτάνει που δεν ξέρεις να οδηγάς – που οδηγάς όπως ψηφίζεις κιόλας! Θες τρομάρα σου να πας και στο μπουρδέλο με το κακοποτισμένο γκαζόν! Να δεις 25+ ανώμαλους να βασανίζουν ένα τόπι δερματίνης και να φωνάζεις τζάμπα και βερεσέ «γκολ» και «έληξεεεε ρεεε»! Ρε πας καλά; Δηλαδή θα στέλνεις και το παιδί σου εκεί; Παίζεις με τις πιθανότητες να δεις τη φωτοβολίδα στο λαρύγγι του; Παίξε ρε μ@λ@κ@ καλύτερα με τις πιθανότητες να του βρεις δουλειά ή καθαρό αέρα χωρίς ραδιενέργεια! Εκεί αξίζεις να τρως το χρόνο σου και τα σκατολεφτά σου που σε λίγο θα τα κορνιζάρεις… Αντε μαλάκα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;