Sony | Ανάλυση των tablets S1 και S2

Πήρατε μια πρώτη ιδέα για τα ολοκαίνουρια tablets της Sony, τα μοντέλα S1 και S2. Ωραία φαίνονται εξωτερικά και τελείως διαφορετικά το ένα από το άλλο. Πρόκειται να κυκλοφορήσουν στην αγορά αυτό το Φθινόπωρο. Ας τα δούμε όμως και ένα κι ένα ξεχωριστά για να μπορέσουμε να καταλάβουμε περισσότερα για αυτά.

Sony S1

Έχοντας ωραία και κλασσική εμφάνιση tablet, το S1 θα έρθει με λειτουργικό σύστημα Android 3.0 (Honeycomb), οθόνη 9,4 ιντσών, επεξεργαστή Nvidia Tegra 2 και δύο κάμερες, μία μπροστά και μία πίσω. Περισσότερα τεχνικά χαρακτηριστικά δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμη από την εταιρεία.

Το S1 θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ασύρματο τηλεκοντρόλ για τις τηλεοράσεις Sony. Ακόμη, με χρήση της υπηρεσίας Qriocity της Sony, το tablet θα έχει τη δυνατότητα να κάνει live streaming παιχνίδια, μουσική, βίντεο και e-books. Φυσικά, το tablet θα προορίζεται για ψυχαγωγική χρήση.

[nggallery id=72]

Sony S2

Μία πιο παιχνιδιάρικη εμφάνιση για το S2, η οποία θυμίζει λίγο και Nintendo DS. Το tablet αυτό θα έχει δύο οθόνες αφής, 5,5 ιντσών η κάθε μία και ανάλυσης 1024 x 480 pixels(!), λειτουργικό σύστημα Android 3.0 (Honeycomb), επεξεργαστή Nvidia Tegra 2 και μία κάμερα. Περισσότερα τεχνικά χαρακτηριστικά δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμη από την εταιρεία.

Το S2 προορίζεται φαίνεται πως θα καλύπτει περισσότερο τις ψυχαγωγικές ανάγκες των χρηστών, μιας και σε αυτό βοηθούν οι δύο οθόνες αφής. Η Sony δήλωσε πως η κάτω οθόνη θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί, τόσο ως πληκτρολόγιο θυμίζοντας με αυτόν τον τρόπο συσκευή tablet, όσο και ως gamepad στα διάφορα παιχνίδια. Ο συνδυασμός των δύο οθονών θα είναι εφικτός στο browsing.

[nggallery id=73]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;