Online εισιτήρια ΚΤΕΛ & ΟΣΕ, δωρεάν ΤΑΞΙ με κάθε ακτοπλοϊκό

Το γνωστό σε όλους site online υπηρεσιών Viva.gr καινοτομεί και πάλι και διαθέτει online εισιτήρια ΚΤΕΛ & ΟΣΕ! Αν προσθέσετε σε αυτά τα αεροπορικά, ακτοπλοϊκά, ξενοδοχεία, αυτοκίνητα και πακέτα διακοπών, το Viva έχει πλέον την μεγαλύτερη γκάμα online υπηρεσιών μεταφορών και τουρισμού που έχουμε δει.

Επίσης, όσοι κλείσουν ακτοπλοϊκό εισιτήριο από το Viva θα πάρουν δώρο το ταξί που θα τους πάρει ή θα τους φέρει από το λιμάνι! Ειδικά αυτό το τελευταίο, για όσους δεν θα ταξιδέψουν στο νησί με αυτοκίνητο, είναι τρομερά βολικό! Δεν γνωρίζουμε για πόσο ακόμα θα ισχύει η προσφορά, οπότε όσοι θέλετε να ταξιδέψετε με πλοίο κάποια στιγμή μέσα στους επόμενους μήνες καλό είναι να προμηθευτείτε νωρίς τα εισιτήρια σας για να μην χάσετε το δωρεάν ταξί! Μιλώντας με ανθρώπους από το Viva μάθαμε ότι  δεν είναι τυχαίο το δώρο, και ότι ετοιμάζεται υπηρεσία online κράτησης ταξί με καλύτερες τιμές από αυτές που θα πληρώναμε απευθείας στο ταξί.

Το Viva.gr ξεκίνησε παρέχοντας τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες (801 phone, free Internet, Viva Numbers) και πέρσυ επεκτάθηκε στον χώρο του online τουρισμού. Αποτελεί θυγατρική της Realize S.A., μιας εκ των παλαιότερων ελληνικών web agencies.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;