Παράξενες Ειδήσεις | Κατασκήνωση... αρρενωπότητας

Σε τετραήμερη κατασκήνωση «αρρενωπότητας» έστειλα 66 γυμνασιόπαιδα οι Μαλαισιανές Αρχές, επειδή οι δάσκαλοί τους είχαν χαρακτηρίσει ως «επιρρεπή στην ομοφυλοφιλία»! Χωρίς τη συγκατάθεσή τους οδηγήθηκαν τα παιδιά στην κατασκήνωση προκειμένου «να γυρίσουν στο σωστό δρόμο της ζωής προτού φθάσουν σε ένα σημείο που δεν θα υπάρχει γυρισμός», όπως δήλωσε ο υπεύθυνος για θέματα παιδείας της κυβέρνησης, κ. Ραζάλι Ντάουντ. «Τέτοιες συμπεριφορές δεν είναι φυσιολογικές και θα επηρεάσουν τις σπουδές και το μέλλον τους», πρόσθεσε.

Η κίνηση αυτή βρέθηκε αντιμέτωπη με την έντονη αντίδραση των υπερασπιστών των δικαιωμάτων των ομοφυλόφιλων, οι οποίοι επέκριναν το μέτρο, υπογραμμίζοντας πως είναι απόρροια της ομοφοβίας που επικρατεί στους μουσουλμάνους.

Πρόκειται για το πρώτο ανάλογο πρόγραμμα που παρουσίασε το συντηρητικό κυβερνών κόμμα. Πριν από χρόνια, είχε κάνει προγράμματα που προωθούσαν το Μουσουλμανισμό και άλλα που προσέφεραν δωρεάν ταξίδια του μέλιτος σε ζευγάρια, σε μια προσπάθεια να μειωθούν τα διαζύγια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;