Τάσεις | Τί τσάντες θα συναντήσουμε την άνοιξη του 2011

Οι τσάντες είναι ένα περίπλοκο ζήτημα όσον αφορά στο τί είναι hot or not. Γενικότερα έχω να πω ότι όλα παίζουν. Μικρά και μεγάλα μεγέθη, nude και  fluo αποχρώσεις, δερμάτινες και υφασμάτινες κ.ο.κ.. Σε αυτό το άρθρο θα προσπαθήσω, ωστόσο, να κάνω μία mini περίληψη του τί πρωταγωνίστησε στα catwalks των μεγαλύτερων οίκων μόδας στα ανοιξιάτικα ντεφιλέ για το 2011.

Ξεκινάμε με τα τσαντάκια μέσης. Και δεν εννοώ τα τσαντάκια “μπανάνες” που όλοι κάποτε φορέσαμε με μανία στα 90’s. Λέγοντας “τσαντάκια μέσης” εννοούμε κάτι πιο εκλεπτυσμένο, που δεν προορίζονται απαραίτητα μόνο για σπορ εμφανίσεις. Αυτές οι τσάντες βολεύουν πάρα πολύ γιατί αφήνουν χέρια και ώμους ελεύθερους, αποδεσμεύοντάς μας από το βάρος της τσάντας. Λόγω του μικρού τους μέγεθους άλλωστε δεν χωράνε και ιδιαίτερα πολλά πράγματα! Επίσης, αν συνδυαστούν κατάλληλα, μπορούν να προσθέσουν μία σοφοστικέ πινελιά λειτουργώντας ως ζώνη.

Προχωράμε στις μικρές τσάντες, που κυριολεκτικά πλυμμήρισαν σχεδόν κάθε catwalk. Τη mini bag την είδαμε σε κάθε πιθανή παραλλαγή, από πιο σπορ μέχρι πιο βραδυνό αξεσουάρ. Οι mini bags είναι σίγουρα πολύ χαριτωμένες και βολικές, ωστόσο δεν ταιριάζουν σε εκείνες που κουβαλούν ολόκληρη την περιουσία τους όπου κι αν πάνε, μιας και χωράνε τα απαραίτητα: κραγιόν, κλειδιά, ίσως και ένα πακέτο τσιγάρα 😉

Φυσικά δε θα μπορούσαν να λείψουν οι μεγάλες τσάντες. Όχι οι oversized, μεγάλες σκέτο 😛 Είδαμε αρκετές μεγάλες τσάντες στις πασαρέλες, κυρίως απο αυτές που μπορούν να κρατηθούν και στα χέρια, αλλά και ταχυδρομικά (δηλαδή από τους ώμους). Γνωστές και ως satchel bags, είναι πάρα πολύ βολικές μιας και χωράνε τα πάντα, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο βολεύουν στον κάυσωνα του καλοκαιριού.

Και τελειώνουμε με τα χρώματα. Επειδή το πολύ χρώμα είναι must  της άνοιξης (πόσο μάλλον αυτής της άνοιξης) προτιμήστε τσάντες σε έντονα χρώματα και, προς Θεού, σταματήστε να ταιριάζετε τσάντα με παπούτσι, τσάντα με σκουλαρίκι, τσάντα με ό,τιδήποτε φοράτε και πάει λέγοντας! Φέτος τολμήστε το πολύ χρώμα, το έχω τονίσει άπειρες φορές. Δοκιμάστε συνδυασμούς που φαινομενικά μοιάζουν αταίριαστοι, αλλά ωστόσο δημιουργούν πολύ ωραίο αποτέλεσμα!

Ελπίζω να βοήθησα! 😀

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;