Τάσεις | Πώς θα φορέσω το πορτοκαλί;

Prada

Μετά από δική σας προτροπή, αποφάσισα να δημιουργήσω μία σειρά από ποστ, στα οποία θα δίνω λύσεις για το πώς μπορούν να φορεθούν οι τάσεις της μόδας. Γιατί, καλά τα βλέπουμε όλα στο catwalk, αλλά η αλήθεια είναι ότι στην πραγματική ζωή δεν μπορούμε να βγούμε έτσι όπως προτείνουν οι περισσότεροι σχεδιαστές στα fashion shows.

Ξεκινάμε με το πορτοκαλί χρώμα που, όπως έχουμε αναφέρει πολλάκις, είναι από τα πιο δημοφιλή χρώματα φέτος την άνοιξη και το καλοκαίρι. Η αλήθεια είναι πως το πορτοκαλί δεν είναι και το πιο διακριτικό χρώμα που υπάρχει και τονίζει εύκολα τις ατέλειες. Γι’αυτο, και για πολλούς άλλους λόγους, θα πούν πολλές “Μα καλά, θα βγω έξω φορώντας από πάνω μέχρι κάτω πορτοκαλί, όπως το μοντέλο του οίκου Hermes;”.

Hermes

Όχι, απαντάω εγω!

Αρχικά, μία εύκολη και απλή λύση είναι μία αέρινη πορτοκαλί μπλούζα, συνδυασμένη με ένα απλό κι αγαπημένο τζιν. Προεραιτικά, μπορείς να το συνδυάσεις και με πορτοκαλί αξεσουάρ, όπως είναι τα παπούτσια. Απλό και σικάτο.

Στην περίπτωση τώρα που δε θέλεις κάποιο έντονο πορτοκαλί, επειδή σου φαίνεται υπερβολικό, μπορείς να επιλέξεις ένα φόρεμα, ας πούμε, το οποίο είναι αφενός πιο σκούρο, αλλά παράλληλα “σπάει” αφού φέρει πάνω διάφορα prints. Στη συγκεκριμένη φωτογραφία έχω συνδυάσει ένα πουά πορτοκαλί φόρεμα με μάυρες βούλες και όλα τα αξεσουάρ επίσης σε μαύρο χρώμα.

Κάτι επίσης έξυπνο είναι η ψηλόμεση φούστα, που κολακεύει μάλιστα και τα περισσότερα σώματα, αφού κρύβει έντεχνα τα περιττά παχάκια και παράλληλα χαρίζει πόντους. Φόρα, λοιπόν, μία έντονη πορτοκαλί φούστα, συνδύασε τη με ένα πολύ απλό φανελάκι ή t – shirt, αν θέλεις πρόσθεσε και πορτοκαλί αξεσουάρ, βάλε και μπαλαρίνες για casual εμφάνιση και είσαι έτοιμη! 😉

Φυσικά, μπορείς πάντα να ποντάρεις στη σημασία των αξεσουάρ και να επιλέξεις πορτοκαλί τσάντα, κοσμήματα ή φουλάρι κ.ο.κ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;