ΤΕΙ Πειραιά | Η τοποθέτηση του προέδρου του ιδρύματος

Το Υπουργείο Παιδείας εξέδωσε απάντηση για τα όσα συμβαίνουν στο ΤΕΙ Πειραιά αυτές τις μέρες. Ο πρόεδρος του ιδρύματος, σε σημερινή ενημέρωση που έγινε στο ΤΕΙ Πειραιά από τον ίδιο για τα οικονομικά του ιδρύματος, έδωσε τις δικές του απαντήσεις στο Υπουργείο Παιδείας.

Ο Λάζαρος Βρυζίδης λοιπόν, συνεχίζει να ισχυρίζεται πως η χρηματοδότηση που παίρνει το ΤΕΙ Πειραιά είναι αρκετά χαμηλή, σε σχέση και με κάποια περιφερειακά ΤΕΙ που δεν έχουν το ίδιο δυναμικό, τόσο σε σπουδαστές όσο και σε προσωπικό. Αναφέρει πως τα υπόλοιπα ιδρύματα, πλην του ΤΕΙ Αθήνας και του ΤΕΙ Πειραιά, έδωσαν πλασματικά νούμερα όσον αφορά τους ενεργούς σπουδαστές τους και για το λόγο αυτό, ο αλγόριθμος βάσει του οποίου γίνονται οι χρηματοδοτήσεις έβγαλε λάθος αποτελέσματα.

Ακόμη, ισχυρίζεται πως ο ίδιος δεν έχει κάνει κακή χρήση των πόρων που διέθετε το Υπουργείο Παιδείας στο ΤΕΙ τα προηγούμενα χρόνια και καλεί τους αρμόδιους να κάνουν τις οποιεσδήποτε ενέργειες για να αποκαλυφθεί αυτό. Αν βρεθεί κάτι, τότε ο ίδιος θα δηλώσει και την παραίτηση του στο Υπουργείο.

Ο πρόεδρος φαίνεται να μη φοβάται τίποτα και ρίχνει όλη την ευθύνη στο Υπουργείο Παιδείας και στην κακή αντιμετώπιση του προς το ίδρυμα του Πειραιά.

Αύριο αναμένουμε νέες εξελίξεις πάνω στο θέμα, καθώς θα υπάρξει νέα Γενική Συνέλευση στις 11 η ώρα το πρωί. Θα σας κρατάμε φυσικά ενήμερους για οτιδήποτε συμβεί. 😉

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;