AΚΑΝθUS Summer Opening | Το καλοκαίρι τώρα ξεκινάει!

Το Ακάνθους το απόλυτο καλοκαιρινό στέκι σηματοδοτεί την έναρξη της θερινής περιόδου από τις 8 Απριλίου, υποσχόμενο γεύση, θάλασσα και… πολύ διασκέδαση!! Aυτό το καλοκαίρι επιφυλλάσοντας μία ακόμα μεγάλη…γευστική έκπληξη!

Η ψαροταβέρνα «Παπαϊωάννου» έχει καταφέρει να κερδίσει το πιο φανατικό κοινό, προσφέροντας το πιο γευστικό ψάρι στην Αθήνα! Αυτό το καλοκαίρι έρχεται στην παραλιακή και ενσωματώνεται στο πιο πετυχημένο hot spot της παραλιακής , το Aκαnθus! Για βραδιές με εξαιρετική ποιότητα ψαριού δίπλα στη θάλασσα, μόνο στον Παπαϊωάννου@Ακαnθus στην παραλία του Αστέρα Γλυφάδας από την 1η Μαίου!

Το Aκαnθus είναι το ιδανικότερο μέρος για να φτάσει η καλοκαιρινή διάθεση στα κόκκινα! Η «νησιώτικη» ατμόσφαιρα μπροστά στη θάλασσα, σε συνδυασμό με τα ακούσματα mainstream ξένης και ελληνικής μουσικής, έκαναν το Ακάνθους must στην διασκέδαση του καλοκαιριού για… 7η συνεχή χρονιά στην παραλία του Αστέρα Γλυφάδας.

Κάθε Πέμπτη τα…Thursday’s light parties με mainstream μουσική απογειώνουν το ρυθμό με τα πιο hot ακούσματα αυτής της εποχής.

Και για να μην ξεχνάμε… οι Κυριακές είναι μόνο στο Ακάνθους!

Κάθε Κυριακή βράδυ για πρώτη φορά όλοι οι αγαπημένοι σας καλλιτέχνες σε μοναδικές live εμφανίσεις από τα μέσα Μαϊου!

Κάθε Κυριακή τα live parties@ Ακανθους θα γίνονται με την υποστήριξη του Δρόμου FM.

Γιατί Κυριακές είναι μόνο Ακάνθους!

Το καλοκαιρινό Ακάνθους είναι ανοιχτό στον πανέμορφο χώρο του δίπλα στη θάλασσα, κάθε βράδυ από Δευτέρα μέχρι και Κυριακή είτε για φαγητό στο section του εστιατορίου με μία πολύ ποιοτική κουζίνα κυρίως μεσογειακή, είτε στο χώρο της ψαροταβέρνας «Παπαϊωάννου» για ποιοτικό ψάρι.

Όσοι επιθυμούν να έρθουν για ποτό θα επιλέξουν το χώρο του club που είναι διαμορφωμένος με καναπέδες ποτού ή απλά μπορούν να απολαύσουν το ποτό τους σε ένα από τα τρία bar που υπάρχουν στο Ακανθούς.

Αkaνθus Summer «Το καλοκαίρι αρχίζει»!

Ημέρες Λειτουργίας: Δευτέρα με Κυριακή

Τιμή φιάλης: 105 ευρώ

Τιμή ποτού: 10 ευρώ

Παραλία Αστέρας Γλυφάδας, Τηλέφωνο κρατήσεων 210.9680800

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;