Προγνωστικά Στοιχήματος 7/4

Καλησπέρα σας. Στα χθεσινά, του Champions League, η Μπαρτσελόνα μπορεί πλέον να σκέφτεται ήδη το μεγάλο ζευγάρι των ημιτελικών με τη Ρεάλ, ενώ και η Γιουνάιτεντ απέκτησε ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης. Οι ‘’ μπλαουγκράνα’’ συνέτριψαν με 5-1 τη Σαχτάρ και εξασφάλισαν το εισιτήριο από το πρώτο παιχνίδι. Νίκη με 1-0 και για τη Γιουνάιτεντ στο «Στάμφορντ Μπριζ», χάρη σε γκολ του Ρούνεϊ. Πάμε στα σημερινά, όπου στο πρόγραμμα δεσπόζουν τα τέσσερα ζευγάρια της προημιτελικής φάσης του Europa League. Θα ασχοληθούμε με δύο από τα 4 παιχνίδια.

(22:05) Βιγιαρεάλ-Τβέντε: Αγώνας για την προημιτελική φάση του Europa League. Η ομάδα που θα προκριθεί θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά τον νικητή του ζευγαριού Πόρτο-Σπάρτακ Μόσχας. Με βάση το ρόστερ της, η Βιγιαρεάλ ανταποκρίνεται καλά μέχρι στιγμής τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Europa League. Για να φτάσει εδώ χρειάστηκε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Λεβερκούζεν με δύο νίκες, 3-2 στη Γερμανία και 2-1 στην Ισπανία. Καλή η παρουσία της το Σάββατο απέναντι στην Μπαρτσελόνα, ηττήθηκε άδικα από το αντικανονικό γκολ του Πικιέ. Δεν έχουν προκύψει νεώτερα προβλήματα, πέρα των δεδομένων Σένα και Άνχελ. Εκπληκτική πορεία διαγράφει μέχρι στιγμής η Τβέντε, που άφησε εκτός συνέχειας της διοργάνωσης, ένα από τα μεγάλα φαβορί, τη Ζενίτ. Και το πρωτάθλημα όμως, δεν το άφησε σε δεύτερη μοίρα, και με το 2-0 επί της Αϊντχόφεν το Σάββατο, επέστρεψε στην κορυφή. Μοναδικός αμφίβολος για σήμερα ο Γιάνκο. Στηρίζουμε την έδρα.

(22:05) Πόρτο-Σπαρτάκ Μόσχας: Η ομάδα που θα προκριθεί θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά τον νικητή του ζευγαριού Βιγιαρεάλ-Τβέντε. Ένα ωραιότατο πάρτι έκαναν οι παίκτες της Πόρτο στο ντέρμπι με την Μπενφίκα, για να πανηγυρίσουν και τη μαθηματική κατάκτηση του τίτλου. Τελικό σκορ 2-1 υπέρ των ‘’δράκων’’ και η ψυχολογία τους είναι στα ύψη ενόψει Σπαρτάκ. Πάει για να τελειώσει αήττητη το πρωτάθλημα, κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ στο παρελθόν. Στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε άλλη μία ομάδα από τη Ρωσία, την ΤΣΣΚΑ, με δύο νίκες. Δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα, ο τιμωρημένος με την ΤΣΣΚΑ Περέιρα επιστρέφει. Τι και αν η Σπαρτάκ απέκλεισε στον προηγούμενο γύρο τον Άγιαξ με συνολικό σκορ 4-0, στο πρωτάθλημα με το καλημέρα έδειξε πόσο ασταθής είναι. Αλλαγή πλάνων ενόψει Πόρτο, καθώς άπαντες γνωρίζουν καλά ότι οι Πορτογάλοι δεν αστειεύονται. Αμφίβολοι Μακέεφ και Ντίκαν. Ρισκάρουμε στην έκπληξη, σε αποδόσεις του χ2, 4.75-9.00, ποντάροντας λιγότερα από ότι συνήθως λόγω και των μεγάλων αποδόσεων.

www.betarades.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;