Προγνωστικά Στοιχήματος 6/4

Εξαιρετική η χθεσινή μέρα για το site μας, όπου είχαμε στο ποδόσφαιρο το απόλυτο, με πάρα πολύ δυνατές αποδόσεις. Στη στήλη με τα Μονά Αποδεκτά, δώσαμε σημείο σε πολύ υψηλή απόδοση για τα στάνταρ της στήλης, που άξιζε όμως πραγματικά τον κόπο. Η νίκη λοιπόν της Ρότσντεϊλ στην έδρα της Νοτς Κάουντι μας πλήρωσε στην εξαιρετική απόδοση του 2.88. 2/2 και για τη στήλη με τις Μπόμπες, με δύο πολύ δυνατά σημεία. Μεγάλο διπλό για τη Σάλκε με 5-2 στην έδρα της Ίντερ, που μας πλήρωσε στην εξαιρετική απόδοση του 6.50.

129. (21:45) Μπαρτσελόνα-Σαχτάρ: Αγώνας για την προημιτελική φάση του Champions League. Στο στγκεκριμένο ζευγάρι υπάρχει ακλόνητο φαβορί και δεν είναι άλλο από την Μπάρτσα. Την Μπάρτσα, που σχεδόν έχει εξασφαλίσει το πρωτάθλημα Ισπανίας και μπορεί να ρίξει όλο το βάρος πλέον στην Ευρώπη και στο κύπελλο, όπου θα συναντήσει τη μισητή Ρεάλ. Με σβηστές τις μηχανές και αντικανονικό γκολ του Πικιέ πέρασε και από το «Μαδριγάλ» με 1-0 και εκτόξευσε τη διαφορά από τη δεύτερη Ρεάλ. Δεδομένες οι απουσίες σήμερα των Πουγιόλ και Αμπιντάλ, τρέχουν να προλάβουν Μάξουελ και Πέδρο. Μεγαλειώδης πρόκριση για τη Σαχτάρ με δύο νίκες επί της Ρόμα και η κληρωτίδα την έφερε αντιμέτωπη με τη διαστημική Μπαρτσελόνα. Το πιο λογικό, κάπου εδώ να σταματήσει η άκρως επιτυχημένη πορεία της στην Ευρώπη φέτος. Στο ρελαντί στο πρωτάθλημα και στο +1 1 από τη δεύτερη Ντιναμό. Εκτός σίγουρα ο Κούτσερ, αμφίβολοι Εντουάρντο και Τσιγκρίνσκι.

130. (21:45) Τσέλσι-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Αγώνας για την προημιτελική φάση του Champions League. Είναι ο μεγάλος Αγγλικός ‘’εμφύλιο’’ με φόντο μία θέση στα ημιτελικά του θεσμού. Μετά το 1-1 στο Στόουκ, η Τσέλσι πήρε απόφαση ότι ο τίτλος είναι πλέον άπιαστο όνειρο και θα ρίξει όλο το βάρος στο Champions League, όπου θέλει όσο τίποτα άλλο τη διάκριση, αλλά έχει την ευκαιρία να πάρει και αγωνιστική εκδίκηση για το χαμένο τελικό του 2008. Απέναντι στην Κοπεγχάγη δε δυσκολεύτηκε στον προηγούμενο γύρο και πήρε σχετικά εύκολα την πρόκριση. Προβλήματα απουσιών δεν υπάρχουν στην ομάδα και το μόνο που έχει να πονοκεφαλιάζει ο Αντσελότι είναι το πώς θα συνδυάσει την παρουσία του Τόρες και του Ντρογκμπά στην ενδεκάδα. Επική ανατροπή για τη Γιουνάιτεντ στην έδρα της Γουέστ Χαμ, μιας και κατάφερε να μετατρέψει το 2-0 του ημιχρόνου σε 2-4. Δικαιολογημένα είναι το απόλυτο φαβορί για κατάκτηση της Premier League. Έτοιμη για άλλο ένα μεγάλο ζευγάρι στην Ευρώπη, σίγουρα ο Φέργκιουσον ετοιμάζει πολλούς άσους. Ο Φαν Ντε Σάαρ, που έχασε το ματς πρωταθλήματος, κατά πάσα πιθανότητα θα μπει κανονικά στην ενδεκάδα. Αρκετά τα προβλήματα, με τους Ο’ Σέι, Φέρντιναντ, Μπράουν, Φλέτσερ και Ράφαελ να παραμένουν εκτός. Πάμε με την ισοπαλία.

www.betarades.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;