Ζώδια | Εβδομαδιαίες προβλέψεις 4 -10 Απριλίου!

Κριός (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου)
Κάποια προβλήματα που αντιμετωπίζατε θα έρθουν στην επιφάνεια μέσα στην εβδομάδα. Προσέξτε τις κινήσεις σας για να μην έχετε σοβαρά προβλήματα. Αναζητήστε λύσεις προς τα μέσα τις εβδομάδας. Μην αφήσετε τρίτους να σας επηρεάσουν στις αποφάσεις σας. Να είστε υπομονετικοι. Μιλήστε με το ταίρι σας για πράγματα που έχουν να κάνουν με τη σχέση σας. Κάντε πράγματα τα οποία θα σας φέρουν πιο κοντά. Δείξτε λίγη τρυφερότητα. Εσείς που είστε μόνοι η τύχη θα είναι με το μέρος σας. Νέα πρόσωπα θα έρθουν στη ζωή σας και θα αλλάξουν την καθημερινότητα σας.

Ταύρος (21 Απριλίου – 20 Μαϊου)
Η διέλευση του Άρη στον ηλιακό 12ο οίκο σου διαρκεί περίπου 6 εβδομάδες κι επαναλαμβάνεται κάθε δύο, δυόμιση χρόνια, άλλα όσο μένει δημιουργεί άγχος και τεράστιους πονοκέφαλους. Αν συμπεριλάβεις στο κάδρο και τον ανάδρομο Ερμή έχεις στο μυαλό και στην καθημερινότητά σου μια ωρολογιακή βόμβα που μπορεί να μην εκραγεί αλλά που το τικ τακ σε τρομοκρατεί. Το μυστικό κομμάτι της ζωής σου μπορεί να είναι διασκεδαστικό επειδή σού δίνει την δυνατότητα να είσαι κάποιος που κανείς άλλος δεν γνωρίζει, αλλά ακόμα κι αυτό αρχίζει να σε κάνει παρανοϊκό και να σε τρελαίνει. Και φυσικά δεν έχεις να αντιμετωπίσεις μόνο τον ηττοπαθή εαυτό σου, αλλά και τους άλλους που όποτε τους δίνεται η ευκαιρία σού τραβάνε το χαλί κάτω από τα πόδια. Ευτυχώς η Αφροδίτη στους Ιχθύες σού δίνει την ευκαιρία να ανασυνταχθείς και να πάρεις τη ζωή σου πιο ελαφριά. Όλοι χρειαζόμαστε αγάπη, αλλά πρέπει να θυμάσαι ότι οι Ταύροι έχουν έρθει σε αυτή τη γη για να δουλέψουν σκληρά και για να γίνουν σημαντικοί και όχι για να κάνουν dolce vita- λέμε τώρα.

Δίδυμοι (21 Μαϊου – 21 Ιουνίου)
Στον έρωτα, θε έχετε ένταση και αστάθεια. Σε αισθηματικά, οικογένεια και γάμο το μεσουράνημα της Αφροδίτης φέρνει εύνοια, ενώ παράλληλα γλυκαίνει και την ατμόσφαιρα του σπιτιού. Παρά τις παράλληλες εκρηκτικές επιρροές στη δουλειά, το κλίμα θα είναι ηπιότερο αν είστε διπλωμάτες.

Καρκίνος (22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)
Η δύσκολη όψη της Νέα Σελήνης, σας καλεί αυτή την εβδομάδα προς νέα ξεκινήματα, μέσα από ξεκαθαρίσματα με ό,τι σας πισωγυρίζει σε χαοτικές καταστάσεις σχέσεων και συνεργασιών του παρελθόντος. Προσέξτε μόνο να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να μην πάρετε λογικές αποφάσεις στηριζόμενοι σε ασαφείς συναισθηματισμούς. Ήρθε η ώρα να αναμετρηθείτε με ευθύνες αλλά και νέες ευκαιρίες που ζητούν αλλαγή συμπεριφορών και πεποιθήσεων, βάζοντας οριστικά στην άκρη λάθος επιλογές, τόσο δικές σας όσο και τρίτων.

Λέων (23 Ιουλίου – 23 Αυγούστου)
Οι Λέοντες του πρώτου δεκαημέρου είστε πολύ μαχητικοί την εβδομάδα αυτή και ενισχύεται την επανάσταση που έχετε κάνει στον χώρο της ανώτερης μόρφωσης. Συνδυάζετε την γνώση με την δράση προκειμένου να εξελιχθείτε και να επεκταθείτε όμως θα πρέπει να είστε και λίγο προσεχτικοί καθώς η υπερβολική δράση ίσως κάψει κάτι που φτιάχνετε. Οι του δευτέρου δεκαημέρου προβάλλεστε στον χώρο της ανώτερης εκπαίδευσης και της φιλοσοφικής σκέψης καθώς οι δυσκολίες στην καθημερινότητα και τα πρέπει της εντείνονται. Οι του τρίτου δεκαημέρου κάνετε μεγάλες σκέψεις την εβδομάδα αυτή και αρχίζετε να αναθεωρείτε κάποια πράγματα και να φιλοσοφείτε καλύτερα την ζωή.

Παρθένος (24 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)
Την εβδομάδα αυτή η διάθεση σας θα σας βοηθήσει να ισορροπήσετε πολλές καταστάσεις που σας δυσκόλευαν. Σχέδια για το μέλλον θα σας χαροποιήσουν. Φροντίστε να βάλετε σε μια τάξη μερικά πράγματα που έχουν να κάνουν με προσωπικές σας υποθέσεις. Μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις. Θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε πολύ όμορφες στιγμές με το σύντροφό σας την εβδομάδα αυτή . Σχέδια για αποδράσεις θα σας χαροποιήσουν πάρα πολύ. Εσείς που είστε μόνοι θα έχετε την δυνατότητα να κάνετε πολλές και ενδιαφέρουσες γνωριμίες που θα σας ανεβάσουν πολύ ψυχολογικά.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)
Κάθε φορά που ο Άρης διελαύνει στο απέναντι από σένα ζώδιο τον Κριό νιώθεις παγιδευμένος και θυμωμένος με τους ανθρώπους που αγαπάς, ή συνεργάζεσαι. Ξαφνικά οι άλλοι μεταβάλλονται σε ενοχλητικούς τύραννους που θέλουν να αρπάξουν ένα κομμάτι σου. Θυμήσου ότι δεν μπορείς να κρυφτείς περιμένοντας να περάσει αυτή η περίοδος μέχρι κάποιος καλός Σαμαρείτης να σε βγάλει από την τρύπα σου και από τη μιζέρια σου αγοράζοντας τα δικαιώματα για μια ταινία με θέμα την τραγική σου ζωή. Με τον Ερμή επί πλέον ανάδρομο στον έβδομο ηλιακό σου οίκο τα πράγματα περιπλέκονται ακόμα περισσότερο αφού καμία συζήτηση δεν είναι ικανή να προσφέρει λύση, αλλά δημιουργεί επί πλέον παράσιτα στην επικοινωνία. Όμως μέσα σε αυτή την αλλοπρόσαλλη περίοδο ο Δίας κάνει ότι μπορεί ώστε να σε σπρώξει σε μια πιο ενδιαφέρουσα, γεμάτη, πολλά υποσχόμενη ζωή στις προσωπικές σου σχέσεις και στην επαγγελματική σου ζωή. Αλήθεια.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου)
Με την όψη του Ουρανού με τον Άρη, έντονη προδιαγράφεται η εβδομάδα που έρχεται, κυρίως μέσα από ξεκαθαρίσματα στον ερωτικό, επαγγελματικό και οικονομικό τομέα. Η δυναμική της Νέας Σελήνης στον Κριό φορτίζει έντονα συζητήσεις, συμβόλαια, νομικές υποθέσεις, επαγγελματικά αλλά και συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα. Οι κινήσεις σας πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικές, αποφεύγοντας κάθε είδους παρασκήνιο και αξιοποιώντας την εύνοια της Αφροδίτης χωρίς υπερβολές.

Τοξότης (23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)
Οι Τοξότες του πρώτου δεκαημέρου μπορείτε να επωφεληθείτε από την σύνοδο Άρη Ουρανού στον Κριό και να δημιουργήσετε αρκετά πράγματα την εβδομάδα αυτή. Στο επίκεντρο για εσάς το παιδί και ο ερωτικός σύντροφος με τους οποίους όμως μάλλον δεν θα λείψουν οι εντάσεις. Οι του δευτέρου δεκαημέρου μπορείτε να επωφεληθείτε πάρα πολύ από την δύσκολη αυτή περίοδο. Τα ερωτικά και το παιδί σε πρώτο πλάνο για εσάς ωστόσο οι φίλοι και οι συνεργάτες σας τα δυσκολεύουν ή δυσκολεύονται από αυτά. Οι του τρίτου δεκαημέρου αναθεωρείτε κάποια πράγματα σχετικά με τον ερωτικό σας σύντροφο ή το παιδί σας καθώς αρχίζετε να ξανασκέφτεστε ορισμένα πράγματα που δεν είναι όπως τα θέλετε.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)
Ακόμα πιο έντονη η εβδομάδα (ιδίως το Σαββατοκύριακο) τώρα που οι δυσαρμονίες του εγωιστή, εριστικού και απερίσκεπτου Άρη μπορεί να τεντώσουν τις σχέσεις στα αισθηματικά, στο σπίτι ή και στη δουλειά. Η αυτοσυγκράτηση και η λογική δεν σας λείπουν, αλλά πιθανόν να υστερείτε στη διπλωματία.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου)
Την εβδομάδα αυτή θα έχετε την ευκαιρία να ξεμπλοκάρετε πολλές καταστάσεις που βρισκόντουσαν σε στασιμότητα . Μην φοβηθείτε να κάνετε μερικές αλλαγές. Φροντίστε να ξεκλέψετε λίγο χρόνο για να μπορέσετε να κάνετε πράγματα τα οποία σας ικανοποιούν. Φροντίστε καλύτερα την υγεία σας. Οι ερωτευμένοι θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας. Σχέδια για αποδράσεις θα σας φέρουν κοντά και θα σας χαροποιήσουν. Εσείς που είστε μόνοι αφήστε τοπ παρελθόν και ξεκινήστε ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας. Νέα πρόσωπα θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σας.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)
Τα Ψάρια που πρώτου δεκαημέρου ασχολείστε με τα οικονομικά και τις αξίες σας όπου υπάρχει μία έντονη κινητικότητα και μάλλον ξοδεύετε αρκετά. Η ένταση που υπάρχει για εσάς στον τομέα αυτό ίσως χαλάσει κάποια πράγματα και αναγκαστείτε να αγοράσετε καινούρια. Οι του δευτέρου δεκαημέρου και κυρίως οι εν το μέσο του ζωδίου πιέζεστε από τις αξίες και τα οικονομικά σας από την μία και τις αξίες και τα οικονομικά των άλλων από την άλλη. Ο Ήλιος στα οικονομικά σας φανερώνει πράγματα ενώ πιέζει τα οικονομικά των άλλων. οι του τρίτου δεκαημέρου ξανασκέφτεστε και αναθεωρείτε πράγματα γύρω από το τι αξίζει πραγματικά ή σχετικά με τα οικονομικά σας.

Sexystar.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;