Ζώδια για τη βδομάδα 28 Μαρτίου – 3 Απριλίου 2011

Κριός (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου)

Θέσεις και αιτήματα περνούν με πολύ πιο εύκολο τρόπο παρακάμπτοντας οποιεσδήποτε αντιρρήσεις και αντιδράσεις. Επαγγελματικά βάζετε τις βάσεις για ένα καλύτερο αύριο μέσα από ένα δύσκολο σήμερα. Ο αισθηματικός τομέας παίρνει φωτιά μιας και η Αφροδίτη πλέον μέσα από τον 12ο ηλιακό οίκο έρχεται να σας βοηθήσει να αναψηλαφήσετε τις σχέσεις σας και να δώσετε νέα πνοή. Οι γεννημένοι 4 έως 8/4 διεκδικείτε το δικαίωμα στο όνειρο βάζοντας σοβαρή υποψηφιότητα στην επιτυχία.

Ταύρος (21 Απριλίου – 20 Μαϊου)

Κάποια απρόοπτα γεγονότα είναι πιθανό να σας προκαλέσουν αναστάτωση . Θα σας απασχολήσουν πολλά ζητήματα μέσα στη εβδομάδα. Κινηθείτε προσεκτικά. Σκεφτείτε τον εαυτό σας και προσπαθήστε να μην αποφύγετε καταστάσεις που πρέπει να λύσετε. Δείξτε δυναμισμό και θάρρος. Τα Αστρα θα σας προσφέρουν μοναδικές στιγμές με το ταίρι σας. ‘Ομορφες, τρυφερές στιγμές θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε προβλήματα του παρελθόντος. Φροντίστε οι εργένηδες του ζωδίου να μην χάσετε την ευκαιρία να γνωρίσετε καινούργιο κόσμο που θα σας ανανεώσει.

Δίδυμοι (21 Μαϊου – 21 Ιουνίου)

Την εβδομάδα που έρχεται θα χρειαστεί να επαναπροσδιορίσετε αρκετές φορές το αληθές πλαίσιο του «εγώ» σας σε κάθε τομέα. Σημαντικές ανακατατάξεις και ανατροπές εδώ και αρκετά χρόνια σας έχουν κάνει να χάσετε την εστίαση στο ποιοι πραγματικά είστε και τι πραγματικά θέλετε. Όσο δεν ξεκαθαρίζετε τι επιθυμείτε, ποια είναι η προσωπική σας ηθική, ποια τα όρια σας και προς τα πού κατευθύνεστε, τόσο θα χαώνεστε, θα αυτό-εξαπατάστε και θα πλανιέστε.

Καρκίνος (22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Η συζυγία Ήλιου/Δία στο μεσουράνημα υπόσχεται δυναμισμό, αυτοπεποίθηση, σωστή κρίση και εύνοια στα επαγγελματικά. Παρεμβαίνει, όμως, ο ανάδρομος Ερμής που θα τεντώνει νεύρα και συνεργασίες με την ασυνεννοησία, τη διάσπαση προσοχής και τα λάθη που γίνονται. Εργαστείτε συγκεντρωμένοι και φερθείτε διπλωματικά, ιδίως με τους ανωτέρους.

Λέων (23 Ιουλίου – 23 Αυγούστου)

Η έντονη πλανητική δραστηριότητα στον Κριό, ή 9ο ηλιακό σου οίκο σού λέει ότι: (1) ήρθε η ώρα να μαζέψεις όσο μυαλό έχεις μέσα στο κεφάλι σου για να καταλάβεις ότι είναι μάταιο να προσπαθείς να αλλάξεις ότι τραυματικό σου συνέβη ως παιδί και να το καταπιείς μια για πάντα, ή να συμφιλιωθείς μαζί του. (2) Με τον κυβερνήτη του 5ου – έρωτας, δημιουργία, απόλαυση- να διελαύνει στον 9ο –πίστη, νόημα, αποστασιοποίηση- δεν αποτελεί έκπληξη που νιώθεις έντονη την ανάγκη να φύγεις μακριά από την καθημερινότητα με ένα ταξίδι, ή δημιουργώντας κάτι φιλόδοξο που θα αναγνωριστεί από τους άλλους. Ούτε βεβαίως που από ερωτικά καυτός γίνεσαι ξαφνικά τόσο ψύχραιμος που η λάβα μεταμορφώνεται σε χιόνι. Βεβαίως και υπάρχουν άνθρωποι που εκτιμούν τη δημιουργικότητά σου και τη δουλειά σου. Γιατί επιμένεις ότι δεν ξέρουν τι τους γίνεται; Τέλος με τον ανάδρομο Ερμή (30/3-23/4) βάλλεται η επικοινωνία και τα παράγωγά της- μετακινήσεις, ταξίδια, συζητήσεις, τηλέφωνα, ίντερνετ, μεταφορικό μέσο κλπ. Πρόσεχε τι λες, σε ποιόν το λες, πότε το λες.

Παρθένος (24 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Αυτήν την περίοδο θα κινείσαι δυναμικά και θα μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους που έχεις βάλει. Το καλό με εσένα είναι πως μπορείς και προλαμβάνεις κάποια προβλήματα που μπορεί να προκύπτουν και τα τακτοποιείς άμεσα. Κάποια οικογενειακά θέματα τακτοποιούνται με τον καλύτερο τρόπο. Στη σχέση σου αυτήν την εβδομάδα και με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης από τις 27 στους Ιχθείς, θα έχεις ευκαιρίες να κάνεις το ταίρι σου ευτυχισμένο, αρκεί να δείξεις μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τη σχέση σου. Αν ακόμη βρίσκεσαι μέσα στη μοναξιά, δεν πρέπει να το βάζεις κάτω. Πάρ’ το αλλιώς το θέμα και με την εύνοια της Αφροδίτης, θα έρθουν όλα καλύτερα απ’ ό,τι περιμένεις!

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Μια πλειάδα πλανητών στο απέναντί σας ζώδιο του Κριού, έρχεται να σας θέσει με θυμό ένα σημαντικό ερώτημα αυτή την εβδομάδα. Πόσο έχετε καταπιέσει, διαστρεβλώσει και περιπλέξει τον εαυτό σας στην προσπάθειά σας να συνυπάρξετε στις σχέσεις με τους γύρω σας. Η περίοδος αυτή σας ζητά να ξεκαθαρίσετε ποιοι πραγματικά είστε και τι πραγματικά επιθυμείτε, διαφοροποιώντας την θέση σας από τα «θέλω» των άλλων αλλά και την ανάγκη σας να είστε αποδεκτοί από όλους.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου)

Την εβδομάδα αυτή θα χρειαστεί να κινηθείτε δυναμικά για να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε κάποιες καταστάσεις που είναι πιθανό να προκύψουν, προσέξτε. Αποφύγετε να κάνετε πράγματα που θα σας πιέσουν. Σκεφτείτε καλά το προσωπικό σας συμφέρον και κινηθείτε αναλόγως. Στα αισθηματικά σας κάποια πράγματα θα σας επηρεάσουν από την συμπεριφορά του συντρόφου σας. Καλά θα κάνετε να είστε προσεκτικοί απέναντι του. Προσπαθήστε οι εργένηδες του ζωδίου να ξεκολλήσετε από το παρελθόν. Βγείτε με φιλικά σας πρόσωπα και τα τυχερά δε θα λείψουν.

Τοξότης (23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Μια πλειάδα πλανητών από τον φιλικό σας Κριό ευνοεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σχέσεις, συνεργασίες, οικονομικά ζητήματα αλλά και νέες συμφωνίες, αρκεί να αποκλείσετε ανατροπές και έντονες συναισθηματικές χαωσεις και σαμποτάζ που σας δημιουργεί ο Άρης από το ζώδιο των Ιχθύων. Επεκταθείτε σε κάθε τομέα βάζοντας όρια σε σχέσεις και επιλογές που στρέφονται ενάντια στην δύναμή σας αλλά και ανώριμες δικές σας συμπεριφορές.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Με τη Σελήνη στον Αιγόκερω το Σαββατοκύριακο πολλοί θα αναζητήσετε κατανόηση και τρυφερότητα, αλλά οι δυσαρμονίες μάλλον ένταση μέσα σας και γύρω σας θα προκαλέσουν. Γι’ αυτό βάλτε νερό στο κρασί σας και φερθείτε με διπλωματία και προσοχή όλη την υπόλοιπη εβδομάδα ώστε να αποφύγετε τριβές.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου)

Αυτήν την εβδομάδα θα δεις με περισσότερη σοβαρότητα, διάφορες καταστάσεις που μέχρι τώρα δεν σε προβλημάτιζαν ιδιαίτερα. Θα θέλεις να κάνεις ριζικές αλλαγές σε πολλά πράγματα που μέχρι τώρα σε κούραζαν. Όπως και να ‘χει, να ξέρεις πως θα καταφέρεις αυτά που θέλεις με μεγάλη επιτυχία! Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου μέχρι τις 26 σου δίνει μεγάλη γοητεία και φτάνει τον ερωτισμό σου στα ύψη. Ξέχασε ό,τι μπορεί να έχει συμβεί παλαιότερα στη σχέση σου και ζήσε την κάθε στιγμή με το ταίρι σου έντονα και ερωτικά για να είστε και οι δύο πάρα πολύ καλά. Και αν είσαι ακόμη στο ψάξιμο, η Αφροδίτη σου δίνει όλα τα φόντα να βρεις αυτό που θέλεις πολύ εύκολα.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Την εβδομάδα αυτή καλά θα κάνετε να την προσέξετε μερικά πράγματα ‘Oσον αφορά την υγεία σας. Μην πιεστείτε για υποθέσεις που αφορούν τρίτους κυρίως. Αποφύγετε να κάνετε υπερβολές σε πράγματα που είναι πέρα από τις δυνάμεις σας . Περάστε όσο πιο ξέγνοιαστα μπορείτε. Με τον ερωτισμό σας στα ύψη θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε πράγματα τα οποία θα σας ωφελήσουν και θα κάνουν καλύτερη τη σχέση σας με το ταίρι σας . Αποφύγετε οι εργένηδες του ζωδίου να κάνετε πράγματα τα οποία θα σας εκθέσουν. Προσέξτε τον εαυτό σας για να μην πληγωθείτε.

Sexystar.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;