Facebook: Συνδρομητικοί οι λογαριασμοί ΚΑΙ στην Ελλάδα!

Αποφασισμένος να βγάλει και από τη μύγα ξύγκι εμφανίστηκε ο ιδιοκτήτης του κοινωνικού δικτύου Facebook, Mark Zuckerberg. Σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε σήμερα στις 4:00 το πρωί ώρα Ελλάδος, κατά τη διάρκεια της έκθεσης F8 2011, ο ισχυρός άνδρας του Facebook εμφανίστηκε σίγουρος πως “ήρθε η ώρα να βγούνε χρήματα” από τη δημοφιλή πλατφόρμα. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του αμερικάνικου blog Engadget μάλιστα, ο Mark Zuckerberg βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο απέναντι στους επενδυτές, οι οποίοι μάλλον θέλουν τα λεφτά τους πίσω! Μάλιστα, το TechCrunch επιμένει πως η πρόσφατη εκτίμηση του Facebook στα 65 δις δολάρια, είναι πέρα για πέρα πλασματική.

Τι θα κάνει ο Mark Zuckerber για αυτό; Μα φυσικά, συνδρομή για την πλατφόρμα, αλλά μόνο στις χώρες που η διείσδυση του Facebook είναι πάνω από το 25% του πληθυσμού. Μετά από σύντομο ρεπορτάζ του www.neolaia.gr, καταλήξαμε πως η Ελλάδα είναι στις χώρες που χρειάζονται συνδρομή! Δείτε τα στοιχεία του SocialBakers:

Μάλιστα, η τιμή της συνδρομής είναι δυναμική και υπολογίζεται με αυτόματο αλγόριθμο, συναρτήσει του διαστήματος που είσαι εγγεγραμμένος στην πλατφόρμα. Όσο πιο παλιός χρήστης είσαι, τόσο λιγότερα πληρώνεις! Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο για να έχετε εικόνα του τιμοκαταλόγου:

Τιμοκατάλογος

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
08 Μαϊ. 2024
Ρεά
90'
2 - 1
Μπά
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
BARC
1'
49 - 57
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;