Lily Allen | Το πιο περίεργο προσκλητήριο γάμου!

Δημοσιεύθηκε το προσκλητήριο γάμου της Lily Allen και του Sam Cooper στην εφημερίδα Sun. Το ζευγάρι θα ανταλλάξει όρκους στις 11 Ιουνίου και σίγουρα η πρόσκληση που έλαβαν οι καλεσμένοι είναι αρκετά… ιδιαίτερη.

Στην εικόνα της πρόσκλησης, το ζευγάρι οδηγεί ένα τρακτέρ κάπου στην Αγγλική ύπαιθρο, ενώ η Lily Allen δείχνει εμφανώς πιο γεματούλα! Φυσικά η εικόνα είναι αποτέλεσμα φωτομοντάζ!

«Όποιος μαλ… έστειλε την πρόσκλησή μου στον Τύπο, δεν είναι πια καλεσμένος και καλά θα κάνει να μας κάνει τη χάρη να μείνει σπίτι του!», έγραψε στο twitter της, η εκνευρισμένη… αγρότισσα.

Για τη σοβαρή περιπέτεια που είχε με την υγεία της πριν από λίγους μήνες μίλησε για πρώτη φορά, εχθές, η Lily Allen. Η 25χρονη τραγουδίστρια ανέφερε, με δάκρυα στα μάτια, πως παραλίγο να πεθάνει. «Νιώθω πολύ τυχερή που κατάφερα να ζήσω μετά από αυτή την τόσο σοβαρή λοίμωξη που έπαθα αφού έχασα το μωρό μου. Πλέον έχω αλλάξει σαν άνθρωπος και δεν γκρινιάζω πια. Ευχαριστώ τον Sam και την οικογένειά μου που ήταν δίπλα μου!», συμπλήρωσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;