eStivoz Magazine | Είναι στον «αέρα»!

Το πρώτο διαδραστικό ηλεκτρονικό περιοδικό στην Ελλάδα είναι στον «αέρα»! Το eStivoz Magazine κυκλοφόρησε, αλλά όχι στα περίπτερα! Μπορείτε να το βρείτε μπαίνοντας στο www.stivoz.gr!

Πρόκειται για ένα «ζωντανό» περιοδικό στίβου που ξεφεύγει από όλα όσα είχαμε δει μέχρι τώρα. Η θεματολογία του συνδυάζεται με videos και με τους πρωταγωνιστές, τους αθλητές, να έχουν τον πρώτο λόγο!

Το πρώτο τεύχος που κυκλοφόρησε, τη Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011, μέσα από το www.stivoz.gr είναι αφιερωμένο κυρίως στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου.

Το κεντρικό θέμα του περιοδικού είναι αφιερωμένο στον αθλητή που «έκλεψε» την παράσταση στη διοργάνωση του Παρισιού. Τον Γάλλο άλτη του τριπλούν, Teddy Τamgho που κατάφερε να σημειώσει δύο παγκόσμια ρεκόρ για να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο!

Ο Κώστας Μπανιώτης και ο Δημήτρης Χονδροκούκης, οι δύο Έλληνες που κατάφεραν να κερδίσουν τις εντυπώσεις από την αποστολή της χώρας μας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου, μιλούν στο eStivoZ Magazine για τους επόμενους στόχους τους.

Η ιστορία ενός ακόμη διαζυγίου της Yelena Isinbayeva, οι 14 ημέρες αγωνίας του Λούη Τσάτουμα και τι κουβαλάει στο σακίδιο της όταν αγωνίζεται η Νικόλ Κυριακοπούλου.

The StivoZ Debate: Πως μπορεί να γίνει μαζικότερη πιο ποιοτική η αγωνιστική δράση του κλειστού στίβου; Εμείς ρωτήσαμε, εσείς απαντήσατε…

Καλή… θέαση! Που; Στο Stivoz.gr! 😉

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
08 Μαϊ. 2024
Ρεά
21'
0 - 0
Μπά
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
BARC
0'
12 - 9
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;