Προγνωστικά Στοιχήματος 29/3

Πήραμε το νέο κουπόνι στα χέρια μας, όπως και το Σάββατο έχουμε αγώνες για τα Προκριματικά του Euro 2012, Διεθνή Φιλικά και αρκετούς αγώνες από τις μικρές κατηγορίας της Αγγλίας και της Σκωτίας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι πρέπει να κινηθούμε συντηρητικά, μιας και οι παγίδες για τους παίκτες αναμένεται να είναι αρκετές! Έτσι κρατήσαμε πέντε σημεία για τη στήλη Μπόμπες με αρκετά μεγάλες αποδόσεις. Παρακάτω σας έχουμε τις αναλύσεις ορισμένων εκ των σημαντικότερων σημερινών αγώνων.

109. (20:05) Ισραήλ-Γεωργία: Αγώνας για τον 6ο όμιλο των Προκριματικών του Euro 2012, τον όμιλο της Εθνικής μας. Σημαντική νίκη για το Ισραήλ με 2-1 επί της Λεττονίας, με τα άλλα αποτελέσματα όμως του ομίλου να μην ευνοούν. Εκτός ξανά ο Γιόσι Μπεναγιούν. Απρόσμενο δώρο μας έκανε η Γεωργία, που πήρε μεγάλη νίκη με 1-0 επί της Κροατίας και συνεχίζει την εντυπωσιακή πορεία στον όμιλο. Της χάλασε το πάρτι το γκολ της Εθνικής μας στο τελευταίο λεπτό. Δέκα ματς χωρίς ήττα με τον Τιμούρ Κετσπάγια στον πάγκο της ομάδας. Δεν υπάρχουν ουσιαστικά αγωνιστικά προβλήματα.

111. (20:30) Τουρκία-Αυστρία: Αγώνας για τον 1ο όμιλο των Προκριματικών του Euro 2012. Δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις το Σαββατοκύριακο η Τουρκία και επιστρέφει σε επίσημο αγώνα μετά τον Οκτώβρη, όταν και είχε γνωρίσει απρόσμενη ήττα στο Αζερμπαϊτζάν με 1-0. Μοναδικός αμφίβολος ο Εμρέ. Μονόδρομος η νίκη, με τους Τούρκους να θέλουν να εκμεταλλευτούν και τις απουσίες των Αυστριακών. Εντός έδρας ήττα από το Βέλγιο για την Αυστρία με 2-0, που της έφερε συγκάτοικο στην 2η θέση και μπορεί σήμερα να την ρίξει και πιο κάτω. Δεν παίζουν σήμερα Γιάνκο, Σϊμερ και Γιουνούζοβιτς.

116. (21:30) Εσθονία-Σερβία: Αγώνας για τον 3ο όμιλο των Προκριματικών του Euro 2012. Δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις το περασμένο τριήμερο η Εσθονία και ο τελευταίος επίσημος αγώνας τοποθετείται στις 12 Οκτωβρίου, όταν και είχε ηττηθεί εντός έδρας με 1-0 από τη Σλοβενία. Συνεχίζει στην 3η θέση με έξι βαθμούς. Δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα. Παίρνει τα πάνω της η Σερβία και με την νίκη επί της Β. Ιρλανδίας, έπιασε ξανά την 2η θέση του ομίλου. Σημαντικό ματς σήμερα, θέλει να βγάλει από το παιχνίδι την Εσθονία. Όπως και να έχει είναι το φαβορί.

117. (21:30) Ολλανδία-Ουγγαρία: Αγώνας για τον 5ο όμιλο των Προκριματικών του Euro 2012. Σα σίφουνας πέρασε η Ολλανδία από την Ουγγαρία με 4-0 και επιβεβαίωσε την απόλυτη κυριαρχία της στον όμιλο. Το σημερινό ματς είναι αφιερωμένο στον Τζιοβάνι Φαν Μπρόνκχορστ, τον μεγάλο αρχηγό της μέχρι το περασμένο καλοκαίρι. Δεν προλαβαίνει ούτε το σημερινό ματς ο Φαν Μπόμελ. Μπορεί να βρίσκεται στη 2η θέση η Ουγγαρία, αλλά απέναντι στους «Οράνιε» έδειξε ότι δεν έχει αντιστάσεις. Πάει για την αγγαρεία σήμερα, ώστε να ασχοληθεί στη συνέχεια με τα δύσκολα του ομίλου. Τιμωρημένοι Λίπτακ και Έλεκ.

138. (21:45) Β. Ιρλανδία-Σλοβενία: Αγώνας για τον 3ο όμιλο των Προκριματικών του Euro 2012. Το πάλεψε στη Σερβία η Β. Ιρλανδία, αλλά δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα με 2-1, με την ομάδα να παραμένει στους πέντε βαθμούς. Έχει δείξει καλό πρόσωπο στην έδρα της και θέλει να την εκμεταλλευτεί ξανά για να φτάσει στη σημαντική νίκη. Εντός έδρας ήττα για τη Σλοβενία με 1-0 από την Ιταλία, που δεν επέτρεψε στην ομάδα να κρατήσει το προβάδισμα των τριών βαθμών έναντι του βασικού της αντιπάλου, της Σερβίας. Κομβικό ματς για τους Σλοβένους, που δεν ικανοποιούνται ούτε με την ισοπαλία. Ουσιαστικά πλήρης η αποστολή.

Για περισσότερες αναλύσεις, αλλά και τις σημερινές μας προτάσεις επισκεφθείτε το site μας.

www.Betarades.grΠρογνωστικα Στοιχηματος

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;