Ζώδια | Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις 21-27/3

Κριός (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου)

Την εβδομάδα αυτή θα χρειαστεί οργάνωση για να μπορέσετε να κάνετε αυτά που σχεδιάζετε εδώ και τόσο καιρό. Οι δυνατότητες που έχετε είναι πολλές. Προσπαθήστε να βάλετε σε μια τάξη πράγματα που έχουν αν κάνουν με την εργασία σας .Mην αφήσετε εκκρεμότητες για να μην πιεστείτε. Τα πράγματα στα αισθηματικά σας θα μπορέσουν να βελτιωθούν σημαντικά . Tα Αστρα θα σας βοηθήσουν ώστε να κάνετε τη σχέση σας καλύτερη και δυνατότερη. Eσείς που αναζητείτε το ιδανικό ταίρι θα μπορέσετε να κάνετε πολλές γνωριμίες. Mπορείτε να κερδίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

Ταύρος (21 Απριλίου – 20 Μαϊου)
Το πλανητικό σκηνικό που έρχεται θα επηρεάσει τον ερωτικό σας τομέα προς όφελος σας. Όσοι έχετε μόνιμο δεσμό θα αρχίστε να νοιώθετε ότι κάτι δεν πάει καλά με τη σχέση σας και έχετε αμφιβολίες για κάποια πράγματα που συμβαίνουν γύρω σας. Καλό θα είναι πριν κάνετε οποιαδήποτε κίνηση να το συζητήσετε με τον σύντροφο σας και όχι με τους φίλους σας όπως συνηθίζετε γιατί δεν πρόκειται να σας συμβουλέψουν σωστά και θα έχετε αρνητικά αποτελέσματα. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου διαχωρίστε την φιλία από τον έρωτα γιατί θα πληγώσετε άδικα το πρόσωπο που ενδιαφέρεται για σας.

Δίδυμοι (21 Μαϊου – 21 Ιουνίου)
Παρότι βρισκόμαστε σε ένα δύσκολο χρονικό διάστημα εσείς μπορείτε να προσεγγίσετε εν μέρει τα σχέδιά σας στην εργασία. Εμφανίζεστε εκδηλωτικοί προς το σύντροφό σας έχοντας την διάθεση να ξεπεράσετε τυχόν αντιπαραθέσεις και οποιοδήποτε πρόβλημα κλόνισε τη σχέση σας. Με τον δυναμισμό σας και την εξυπνάδα σας θα μπορέσετε να ισορροπήσετε πολλές κατατάσσεις που σας δυσκόλευαν. Κάντε σχέδια για το μέλλον σας . Προσπαθήστε να βάλετε μερικά πράγματα σε μια σειρά ώστε να μπορέσετε να ισορροπήσετε κάποιες καταστάσεις που σας απασχολούν.

Καρκίνος (22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)
Η διέλευση προσωπικών πλανητών σε ένα υδάτινο ζώδιο όπως οι Ιχθύες μπορεί να έχει ευνοϊκό αποτέλεσμα πάνω σου. Μπορείς να πας σε ένα αεροδρόμιο διαλέγοντας μια πτήση για ένα μέρος που χρειάζεται βίζα, να πέσειςμε τα μούτρα στις σπουδές σου, ή να αφεθείς σε μια ερωτική περιπέτεια με κάποιον/α που πρόκειται να φύγει, μένει μακριά, ή (warning,warning) δεν μπορείς να έχεις για διάφορους λόγους. Πολλοί φαντάζονται ότι σαν Καρκίνος ανήκεις στη χορεία των συναισθηματικά υστερικών που δε διαθέτουν αναλυτικό μυαλό και όπου όλα υποτίθεται ότι είναι ζήτημα διαίσθησης. Η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική. Φυσικά κι έχεις μυαλό. Και ακόμα περισσότερο, σκέπτεσαι πάρα πολύ και διαρκώς. Με την Αφροδίτη (από 27/3) φαίνεται ότι η διάθεσή σου βελτιώνεται ενώ μυαλό και καρδιά σε ισορροπία δεν αφήνουν καν το φάντασμα της οικονομικής καταστροφής (που σε αγχώνει τις περισσότερες φορές) να χαλάσει την προσδοκία ενός καλύτερου αύριο. Τουλάχιστον το προσπαθείς.

Λέων (23 Ιουλίου – 23 Αυγούστου)
Δυναμικές κινήσεις αιτείται η εβδομάδα. Ανοίξτε δρόμους στον επαγγελματικό, οικονομικό, κοινωνικό και συναισθηματικό τομέα, οι οποίοι να προωθούν τα οράματά σας. Το μυστικό είναι η απόσταση από συναισθηματικές χαώσεις, δραματοποιήσεις, ανώριμες συμπεριφορές, αλλά και η αξιολόγηση των όσων προκύπτουν με πρακτικότητα και μέτρο. Στηριχθείτε σε όσους θέλουν την ουσιαστική εξέλιξή σας και διαφοροποιήστε χωρίς ένταση τη θέση σας από πρόσωπα που σας θέλουν υποταγμένους.

Παρθένος (24 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)
Την εβδομάδα αυτή καλό θα ήταν να σκεφτείτε λίγο περισσότερο τον εαυτό σας και τις ανάγκες σας. Κάντε πράγματα που σας ωφελήσουν, φίλοι Παρθένοι. Κάποιες ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν μην τις αφήσετε να χαθούν. Κάντε πράγματα τα οποία θα σας ωφελήσουν. Στα αισθηματικά σας είναι πολύ πιθανό να χρειαστεί να πάρετε ορισμένες αποφάσεις. Καλά θα κάνετε να μην αμελήσετε να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα. Αγαπητοί αδέσμευτοι καλά θα κάνετε να χαλαρώσετε λίγο και να προσπαθήσετε να περάσετε όσο πιο καλά μπορείτε με αγαπημένα σας πρόσωπα.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)
Τα θέματα που θα σε απασχολήσουν ή συνεχίζουν να σε απασχολούν ονομάζονται Εργασία, Σώμα, Ρουτίνα, Καθημερινές σχέσεις. Εντάξει μπορεί να τσακωθείς με το μπαμπά σου, ή να εργαστείς δύο φορές περισσότερο, ή να σου χαλάσει το σεσουάρ, ή ο άνθρωπος που αγαπάς να μην είναι διαθέσιμος, ή να χαθεί το κείμενο από την οθόνη σου, ή να υποφέρεις από ημικρανίες, όμως τι σημαίνουν όλα αυτά όταν κοιτάξεις σε δύο τρεις μήνες μια φωτογραφία σου αυτής της εποχής; Απολύτως τίποτα. Άρα δεν έχουν σημασία οι λεπτομέρειες της καθημερινότητας που ζεις, όσο κι αν μερικές φορές σε εξουθενώνουν αναγκάζοντάς σε να τις υποστείς, ούτε αν ο συνάδελφός σου είναι γαϊδούρι όταν σου πασάρει άτσαλα τη δική του δουλειά. Σημασία έχουν τα τεράστια και σκοτεινά ερωτήματα που κατακλύζουν το μυαλό σου και ζητάνε απαντήσεις. «Ποιο το νόημα πίσω από όλα αυτά;». «Ποιος είναι ιερός αριθμός; Ο Ένας ή οι Δύο;». «Πως μπορείς να είσαι ανθρώπινος σε ένα κόσμο που απανθρωπιζεται καθημερινά;». «Πως γίνεται να ξεχνάς ότι σε πονάει για να συνεχίσεις;». Συνέχισε…Υ.Γ. Ωστόσο, μέχρι να τις δώσεις μπορείς να πεταχθείς μέχρι το mall για να αντικαταστήσεις το σεσουάρ που σου κάηκε.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου)
Ένα κεφάλαιο ετοιμάζεται να κλείσει στην αισθηματική σας ζωή και ένα άλλο καινούργιο να ανοίξει.
Έχετε πάρει ήδη τις αποφάσεις σας και βάζετε τέλος σε μια σχέση που σας έχει κουράσει το τελευταίο καιρό.
Δεν πρέπει να νιώθετε θλίψη και απογοήτευση γιατί θα δείτε σύντομα ότι είχατε δίκιο και έπρεπε να το κάνετε. Στους ελεύθερους του ζωδίου θα παρουσιαστούν δελεαστικές ευκαιρίες με καλές προοπτικές για το μέλλον, γιa αυτό φροντίστε να τις εκμεταλλευτείτε όσο το δυνατόν μπορείτε καλύτερα.
Το πλανητικό σύστημα ευνοεί τις σχέσεις το δεκαήμερο αυτό.

Τοξότης (23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)
Η Πανσέληνος και ο Ουρανός ενεργοποιούν ζητήματα που αφορούν νομικές διαδικασίες, αλλά και επαγγελματικές σας επιδιώξεις. Οι ανατροπές που προκύπτουν, σας φέρνουν αντιμέτωπους με την αναγκαιότητα αλλαγών και ενός νέου τρόπου οργάνωσης. Σκύψτε βαθιά μέσα σας, διαφοροποιώντας οριστικά αρνητικές καταστάσεις του παρελθόντος με ωριμότητα, παύοντας να τις προβάλλετε στο περιβάλλον και να «κρύβεστε» πίσω από επιφανειακά γεγονότα.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)
Ακόμα κι εσείς οι συγκρατημένοι μπορεί να χάσετε την ψυχραιμία σας και να παρασυρθείτε σε ανταγωνισμούς που προκαλούν τριβές, αστάθεια ή και ανατροπές. Με την Αφροδίτη τώρα να πολιορκεί τη λίμπιντό σας, προτιμήστε τον έρωτα από… εμπόλεμες καταστάσεις που δεν οδηγούν πουθενά.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου)
Την εβδομάδα αυτή οι κινήσεις σας θα πρέπει να είναι προσεκτικές. Συζητήσεις με κοντινά σας πρόσωπα μπορούν να σας ωφελήσουν πολύ μελλοντικά. Προσπαθήστε σε πράγματα που έχουν να κάνουν με την οικογένεια να δείξετε προσοχή. Οι δικοί σας είναι πιθανό να σας χρειαστούν. Οι ερωτευμένοι του ζωδίου καλά θα κάνετε να προσέξετε μερικά πράγματα που έχουν να κάνουν με το παρελθόν σας. Σκεφτείτε το σύντροφο σας περισσότερο. Εσείς που είστε μόνοι καλύτερα να αφήσετε πίσω το παρελθόν και θα μπορέσετε να δημιουργήσετε μια σχέση όπως την ονειρευόσασταν.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)
Η Πανσέληνος σε δύσκολή όψη με τον Ουρανό, φορτίζει με ισχυρές αποκαλύψεις και ανατροπές την εβδομάδα που έρχεται. Επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα, νομικές διαδικασίες, συμβόλαια αλλά και η ψυχική και σωματική σας ισορροπία, θα χρειαστούν μεγάλη προσοχή και αποστάσεις ασφαλείας από άτομα που βρίσκονται σε αποδιοργάνωση. Έντονες καταστάσεις στον επαγγελματικό και συναισθηματικό τομέα σας δείχνουν την αναγκαιότητα σημαντικών αλλαγών.

Αστρολογικές προβλέψεις από το sexystar.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;