Προγνωστικά Στοιχήματος 19/3

Καλησπέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο σε όλους σας. Αρκετό γεμάτο το κουπόνι με τη Σκανδιναβία σιγά σιγά να μπαίνει στο πρόγραμμα με το πρωτάθλημα της Νορβηγίας. Οι αγώνες της δικής μας Superleague θα διεξαχθούνε όλοι αύριο την ίδια ώρα, στις 19:00 καθώς πλέον έχουμε τέσσερις αγωνιστικές για το φινάλε της κανονικής περιόδου και μετά ακολουθούν τα πλέι οφ.

Στο λοιπόν για σήμερα θα ρισκάρουμε αρκετά με ένα αρκετά δυνατό σύστημα και δύο μονά αποδεκτά. Στο Σύστημα μας θα επιλέξουμε τον άσσο της  Άιντραχτ Φρανκφούρτης που αντιμετωπίζει τη Σαν Πάουλι σε ένα παιχνίδι “ζωής ή θανάτου” και οποιαδήποτε απώλεια θα στοιχίσει πολύ ακριβά. Από την Premier League θα επιλέξουμε την ισοπαλία στο Στόουκ-Νιούκαστλ με τις δύο ομάδες να σχεδόν ισοδύναμες και να έχουν κοινό στόχο πλέον, την παραμονή. Από τη Championship της Αγγλίας θα ρισκάρουμε στον άσσο της Ντόνκαστερ που υποδέχεται την πρωτοπόρο ΚΠΡ. Αγοράζουμε τον άσσο στο 4.00 σε αποδόσεις διαδικτύου (ο εγχώριος book είναι στο 3.20!). Κλείνουμε το σύστημα μας με ντέρμπι της Γαλλίας μεταξύ της Λυών και της Ρεν. Η γηπεδούχος έρχεται από ήττα μεσοβδόμαδα από τη Ρεάλ ενώ η Ρεν έρχεται από καλή φόρμα 5-0-1 με την ήττα στο τελευταίο παιχνίδι κόντρα στη Μαρσέιγ.

Ως Μονά Αποδεκτά θα ποντάρουμε στο διπλό της Άρσεναλ που αγωνίζεται μέσα στη Γουέστ Μπρομ και πλέον είναι έξω στους τρεις από τους τέσσερις στόχους, με το πρωτάθλημα να είναι το μόνο που της έχει απομείνει. Στο 1.85 το διπλό. Τέλος για σήμερα, το απόγευμα θα εμπιστευτούμε την Έβερτον που υποδέχεται τη Φούλαμ. Έρχεται από καλά αποτελέσματα στα τελευταία παιχνίδια η γηπεδούχος και η παράδοση είναι σύμμαχος της.

www.betarades.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;