Προγνωστικά Στοιχήματος 15/3

Καλησπέρα σας. Ένα πολύ δυνατό τριήμερο έχουμε μπροστά μας με επαναληπτικούς Champions League, Europa League αλλά και Κύπελλο Ελλάδος με το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ να κλέβει την παράσταση.

Σήμερα έχουμε τους επαναληπτικούς του CHL όπου θα προκύψουνε οι άλλες δύο ομάδες που θα πάνε στα προημιτελικά. Μάντσεστερ Γιουν. εναντίον Μαρσέιγ και Μπάγερν εναντίον Ίντερ. Το παιχνίδι του Ολντ Τράφορντ έχει εκ πρώτης όψεως ξεκάθαρο φαβορί, αλλά εμείς θα επιλέξουμε απλά να δούμε το παιχνίδι χωρίς να ποντάρουμε κάτι. Η απόδοση του άσσου δεν είναι ελκυστική και το πολυπαιγμένο G/G ίσως τελικά αποδειχθεί παγίδα.

Στο άλλο παιχνίδι που διεξάγεται στο Μόναχο και ομολογουμένως συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, η Ίντερ θα προσπαθήσει να κάνει την ανατροπή αλλά οι Γερμανοί δύσκολα θα αφήσουν κάτι τέτοιο να συμβεί, θέλοντας παράλληλα να πάρουνε και τη ρεβάνς για τον περσινό τελικό του θεσμού. Θα πάμε με την ισοπαλία θεωρώντας ότι είναι ένα αρκετό καλό σημείο, ειδικά σε απόδοση 4.00 που το αγοράσαμε στο διαδίκτυο! Τέλος από τις μικρές Αγγλίες, κρατάμε το Χ2 στο Μπέρνλι-Κόβεντρι.

Για τις αναλύσεις των αγώνων επισκεφθείτε το site μας.
www.Betarades.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;