Ζώδια | Αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις | 14/3-20/3

Κριός (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου)

Η εβδομάδα αυτή θα είναι λίγο κουραστική για εσάς. Καλά θα κάνετε να ρυθμίσετε με σοβαρότητα κάποια πράγματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι σας. Σχέδια που κάνατε εδώ και καιρό καλά θα κάνετε να προσπαθήσετε να τα ρυθμίσετε μέσα στην εβδομάδα. Δείξτε δυναμισμό και θάρρος. Πολλά είναι τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσετε στα αισθηματικά σας. Ξεπεράστε τα με ηρεμία και Υπομονή τις διάφορες σας, προσέξτε τη συμπεριφορά σας. Αγαπητοί αδέσμευτοι με τις θετικές επιρροές των άστρων θα μπορέσετε να κάνετε μια γνωριμία η οποία θα σας ενθουσιάσει.

Ταύρος (21 Απριλίου – 20 Μαϊου)

Επωφεληθείτε από την εύνοια σε αισθηματικά και γάμο για να ανανεώσετε τη σχέση σας, αποφεύγοντας τους πειρασμούς τώρα που ο ερωτισμός είναι τονισμένος. Στη δουλειά δείξτε τον καλύτερο εαυτό σας και διασφαλίστε καλές σχέσεις με ανωτέρους ή συνεταίρους.

Δίδυμοι (21 Μαϊου – 21 Ιουνίου)

Εκεί χαμηλά στο βάθος του ηλιακού ωροσκοπίου και στις σκοτεινές χαράδρες της ψυχής η Πανσέληνος (19/3) στην Παρθένο (σε αντίθεση με τον Ουρανό στους Ιχθύες) φωτίζει θαμμένα κομμάτια σου που πολλές φορές παρακάλεσες να ξεχάσεις. Ό,τι πονάει ξαναγυρίζει κι ενοχλεί. Σαν εκκρεμές ανάμεσα στην οικογένεια και την καριέρα, την εσωστρέφεια και την κοινωνική ζωή, ή τα παιδικά τραύματα που στοιχειώνουν την ενήλικη ζωή σου θα κλυδωνιστείς για λίγο από τα πολλά μποφόρ. Όσο σκληρά κι αν προσπαθείς να αντεπεξέλθεις σε κάθε κατάσταση είναι ανθρωπίνως αδύνατο να τα καταφέρεις χωρίς μία στο τόσο να δραπετεύεις. Και η Αφροδίτη αυτό ακριβώς λέει: να φύγεις για να αποφύγεις. Έλα όμως που ο Άρης σε σπρώχνει έξω να πολεμήσεις για ό,τι επαγγελματικά θεωρείς ότι σού αξίζει και σου ανήκει. Μπορεί η χαριτωμένη Αφροδίτη να σου λέει ότι το σύμπαν είναι ένα ποτάμι αφθονίας που μπορείς να βάλεις το πόδι σου σε αυτό, αλλά εάν θέλεις να κρατήσεις το κεφάλι σου έξω από το νερό τότε θα πρέπει να τραβήξεις γερό κουπί.

Καρκίνος (22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Οι Καρκίνοι του πρώτου δεκαημέρου με τον Δία να αποχωρεί από το Μεσουράνημά σας, επιστρέφετε στην ανασφάλεια ή στον πλούτο των διαπροσωπικών σας σχέσεων. Η είσοδος του Ουρανού στον Κριό θα φέρει μία επανάσταση στην καριέρα και την κοινωνική σας θέση τα προσεχή χρόνια. Η γνώσεις σας και οι ελπίδες σας για μία καλύτερη ζωή θα δυσκολευτούν και θα δυσκολέψουν αρκετά τις σχέσεις σας με τους άλλους. Οι του δευτέρου δεκαημέρου τους προσεχείς δύο μήνες περίπου έχετε πολλές υποχρεώσεις καθώς σπίτι από την μία και καριέρα από την άλλη σας τεντώνουν την ενέργεια. Την εβδομάδα αυτή ίσως πάρετε χρήματα από άλλους ενώ κάνετε αυτό που πρέπει. Οι του τρίτου δεκαημέρου έχετε μία αρκετά δημιουργική εβδομάδα κυρίως σε θέματα ανώτερης σκέψης, φιλοσοφικής επιστημονικής ή θεολογικής και η ενέργειά σας βρίσκεται σε πολύ καλά επίπεδα.

Λέων (23 Ιουλίου – 23 Αυγούστου)

Δυναμικές κινήσεις αιτείται η εβδομάδα. Ανοίξτε δρόμους στον επαγγελματικό, οικονομικό, κοινωνικό και συναισθηματικό τομέα, οι οποίοι να προωθούν τα οράματά σας. Το μυστικό είναι η απόσταση από συναισθηματικές χαώσεις, δραματοποιήσεις, ανώριμες συμπεριφορές, αλλά και η αξιολόγηση των όσων προκύπτουν με πρακτικότητα και μέτρο. Στηριχθείτε σε όσους θέλουν την ουσιαστική εξέλιξή σας και διαφοροποιήστε χωρίς ένταση τη θέση σας από πρόσωπα που σας θέλουν υποταγμένους.

Παρθένος (24 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Την εβδομάδα αυτή θα χρειαστεί να πάρετε κάποιες αποφάσεις για να μπορέσετε να κάνετε αυτά τα οποία θέλετε. Δείξτε δυναμισμό και κινηθείτε μεθοδικά . Κάποια ζητήματα που σας απασχολούν καλά θα κάνετε να τα μοιραστείτε με τους δικούς σας ανθρώπους . Μετριάστε το άγχος σας. Τα αισθηματικά σας θα σας απασχολήσουν έντονα μέσα στην εβδομάδα. Καλά θα κάνετε να προσέξετε τις κινήσεις σας απέναντι στο σύντροφό σας φίλοι μου. Αγαπητοί αδέσμευτοι θα μπορέσετε να απολαύσετε μοναδικές στιγμές με αγαπημένα σας πρόσωπα. Νέα ξεκινήματα θα σας ενθουσιάσουν.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Οι υποχρεώσεις που θα έχετε σήμερα θα είναι πολλές. Τα άστρα θα σας βοηθήσουν να βρείτε λύσεις σε πολλά πράγματα που σας πίεζαν και σας άγχωναν. Προσπαθήστε να βάλετε μια τάξη σε πράγματα που έχουν να κάνουν με κοντινά σας πρόσωπα. Σταθείτε τους αν σας χρειάζονται. Στα αισθηματικά σας καλά θα κάνετε να δείξετε προσοχή . Μην κάνετε πράγματα που θα παρεξηγηθούν από το ταίρι σας. Προσέξτε πολύ τη συμπεριφορά σας. Εσείς που είστε μόνοι θα μπορέσετε να κάνετε μια γνωριμία η οποία θα σας κάνει να απολαύσετε πολύ όμορφες στιγμές.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου)

Ο Άρης ανεβάζει το ερωτικό σας θερμόμετρο, η δε Αφροδίτη κάνει τα αισθήματα ζεστά και τη στάση σας φιλική. Θα ήταν κρίμα να μη χαρείτε τον έρωτα ή να χαθεί ένα τρυφερό πλησίασμα διότι σας μιζεριάζουν άλλοι παράγοντες, όπως η αβεβαιότητα στα επαγγελματικά.

Τοξότης (23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Η Πανσέληνος στην Παρθένο (σε αντίθεση με τον Ουρανό στους Ιχθύες) και ταυτόχρονα ο Ήλιος σε δύσκολη γωνία με τους Δεσμούς της Σελήνης σε αφορούν άμεσα: 1) Η επιπλέον δουλειά μπορεί να λειτουργήσει σαν ασπίδα αυτές τις μέρες που το παράλογο και η υστερία δε βρίσκονται διάχυτες μόνο στην κοινωνία αλλά εισβάλουν και στην προσωπική, ή την επαγγελματική σου ζωή. 2) Έρχονται ξανά στην επιφάνεια θέματα (μάλλον δυσάρεστα) που προέκυψαν τον περασμένο Ιανουάριο ώστε να διευθετηθούν, ή να βρουν λύση. 3) Δεν μπορείς να μένεις εγκλωβισμένος σε ένα οικογενειακό ή επαγγελματικό στάτους που πλέον δεν σε αντιπροσωπεύει- μην προσπαθείς να χειραγωγήσεις τους ανθρώπους που αποτελούν την οικογένειά σου (βοήθα τους αν σε χρειάζονται αλλιώς μην γίνεσαι εσύ το πρόβλημα), ή τον κοντινό σου κύκλο και άνοιξε τη βεντάλια των επαγγελματικών σου δυνατοτήτων. Υ.Γ. Και για να μην ξεχνάς τα καλά νέα του Δία έχε κατά νου τη Δημιουργία: ενός φιλόδοξου έργου- καλλιτεχνικού ή επαγγελματικού. Ενός παιδιού. Ενός σχεδίου σου που ποτέ δεν τόλμησες. Ενός στόχου που ήρθε η ώρα να κάνεις πράξη. Και κάτι τελευταίο: άλλο έκφραση και δημιουργικότητα κι άλλο παρατράγουδο.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Οι Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου είστε αρκετά ανασφαλείς τους τελευταίους μήνες. Με την είσοδο του Ουρανού στον Κριό θα ασχοληθείτε με το σπίτι και την οικογένειά σας ενώ θα μπει στον χώρο αυτό η επανάσταση, η γνώση και οι ελπίδες και ίσως ενταθεί λίγο η ανασφάλειά σας τα προσεχή ένα δύο χρόνια. Οι του δευτέρου δεκαημέρου για ένα δύο μήνες θα περάσετε μία μεγάλη δυσκολία καθώς από την μία το σπίτι και η οικογένειά σας και από την άλλη η καριέρα και η κοινωνική σας θέση θα σας πιέσουν. Η εβδομάδα αυτή θα είναι καλή για τα οικονομικά σας καθώς τα επαγγελματικά σας θα πάνε καλά. Οι του τρίτου δεκαημέρου κάνετε πολλές σκέψεις, είστε ιδιαίτερα επικοινωνιακοί και οι μετακινήσεις και επαφές σας είναι αρκετά δημιουργικές.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου)

Η περίοδος αυτή είναι ιδιαιτέρα σημαντική για εσάς, μιας και οι πρόσφατες ανατροπές σας βάζουν σε διαδικασία επανεξέτασης στόχων, επιλογών και τρόπων διαχείρισης με την εύνοια φιλικών προσώπων και συνεργατών. Σε αυτό σας βοηθά και η εύνοια της Αφροδίτης στο ζώδιο σας. Αποφύγετε τον υπερβολικό ενθουσιασμό, με τον Κρόνο σε όψη με τον Ερμή αλλά και τον Πλούτωνα σε δύσκολη όψη με το Δία, τόσο στον συναισθηματικό όσο και στον οικονομικό τομέα.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Η εβδομάδα αυτή είναι κατάλληλη για να μπορέσετε να βάλετε μερικά πράγματα σε μια τάξη στο μυαλό σας. Διώξτε όποιες ανασφάλειες έχετε, φίλοι μου. Σχέδια για το μέλλον θα σας κάνουν να ξεχάσετε το παρελθόν. Μην αφήσετε εξωγενείς παράγοντες να σας επηρεάσουν. Τα άστρα σας ευνοούν και σας βοηθούν να κάνετε καλύτερη τη σχέση σας με το ταίρι σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να εκφράσετε όσα νιώθετε, φίλοι μου . Εσείς που δεν έχετε βρει το ιδανικό ταίρι, οι κατακτήσεις που θα έχετε θα είναι πολλές . Είναι ευκαιρία να ξεκινήσετε κάτι νέο.

sexystar.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;