Προγνωστικά Στοιχήματος 10/3

Καλησπέρα σας. Τότεναμ και Σάλκε πήραν τα δύο εισιτήρια για την επόμενη φάση του Champions League, με το ματς του Λονδίνου να τελειώνει 0-0 και τη Γερμανική ομάδα να κερδίζει με 3-1 τη Βαλένθια. Πάμε στα σημερινά, όπου έχουμε τα οκτώ ζευγάρια για τη φάση των «16» του Europa League.

Οι επιλογές μας συνολικά για σήμερα είναι τέσσερις. Παίρνοντας τα χρονικά ξεκινάμε με το παιχνίδι της Μπράγκα με τη Λίβερπουλ όπου θα πάμε με την ισοπαλία. Οι Πορτογάλοι και εδώ που φτάσανε μέχρι στιγμής έχουνε κάνει την υπέρβαση. Η Λίβερπουλ θα στερηθεί σημαντικές μονάδες και η ισοπαλία φαντάζει ως το πιο πιθανό αποτέλεσμα. Στη Γερμανία και στο παιχνίδι της Λεβερκούζεν με τη Βιγιαρεάλ, θα εμπιστευτούμε τους γηπεδούχους σε μία απόδοση που συνεχώς πέφτει. Την αγοράσαμε στη 13:00  η ώρα στο 2.00.

Στα παιχνίδι των 22:05, κρατάμε τον άσσο της Μπενφίκα που φιλοξενεί την κουρασμένη Παρί Σεν Ζερμέν. Αξίζει ένα ποντάρισμα στον άσσο, μ.ο στο διαδίκτυο 1.65. Κλείνουμε με μία πιθανή έκπληξη, κοντράροντας τον Αίαντα που υποδέχεται τη Σπαρτάκ Μόσχας. Οι Ρώσοι έχουνε αρκετά καλό σύνολο και με οδηγό την πολύ καλή παράδοση στην Ολλανδία, 4-2-1, μπορεί να πάρει θετικό αποτέλεσμα. Χ2 σε αποδόσεις 4.00-5.50.

www.Betarades.grΠρογνωστικα Στοιχηματος

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;