Aνάλυση Αγώνων: Champions League

Επιστροφή στα παιχνίδι του Champions League, με το ματς της Βαρκελώνης, μεταξύ Μπαρτσελόνας και Άρσεναλ, να κλέβει την παράσταση. Στο άλλο παιχνίδι οι Ρωμαίοι κόντρα στη Σαχτάρ, θα προσπαθήσουν να πάνε κόντρα στα προγνωστικά και να ανατρέψουν το σκορ του πρώτου αγώνα (2-3). Πάμε να δούμε τα παιχνίδια.

103. (21:45) Μπαρτσελόνα-Άρσεναλ: Επαναληπτικός αγώνας της φάσης των «16» του Champions League. Στον πρώτο αγώνα η Άρσεναλ είχε κάνει τη μεγάλη ανατροπή και είχε κερδίσει με 2-1 την Μπαρτσελόνα, για να πάρει ένα μικρό προβάδισμα πρόκρισης. Η Μπαρτσελόνα είναι αλήθεια ότι τελευταία φανερώνει τρωτά σημεία και η αρχή έγινε στο «Εμιρέιτς». Το καλό για τους «Καταλανούς» είναι ότι βρίσκουν απέναντι τους μια ομάδα που της αρέσει το ποδόσφαιρο και δεν παίζε για να κλέψει αποτελέσματα. Σημαντικά τα προβλήματα στην άμυνα, με τον Πουγιόλ να είναι τραυματίας και τον Πικιέ τιμωρημένος. Πιθανό κεντρικό αμυντικό δίδυμο Μπούσκετς-Αμπιντάλ. Πέρυσι η Μπάρτσα είχε επικρατήσει με 4-1 στην αντίστοιχη φάση στο «Καμπ Νόου», σε ένα ματς που η Άρσεναλ είχε προηγηθεί. Και πάμε και στην Άρσεναλ, που έχασε χρυσή ευκαιρία να πλησιάσει στο βαθμό την πρωτοπόρο Γιουνάιντετ, έχοντας μάλιστα και ματς λιγότερο, μετά το 0-0 με τη Σάντερλαντ. Το βάρος πέφτει πλέον στο Champions League, όπου σύμφωνα με το Βενγκέρ, η ομάδα του θα κυνηγήσει στο γκολ και δεν θα αρκεστεί στο να διαχειριστεί το σκορ του πρώτου αγώνα. Ούτως ή άλλως η άμυνα των «Λονδρέζων» δεν εγγυάται ότι δε θα δεχθεί γκολ στο «Καμπ Νόου», που έχουν λυγίσει και οι πιο σφιχτές άμυνες. Ο Φαν Πέρσι παρά τον τραυματισμό του μπήκε κανονικά στην αποστολή, αν και το να εμφανιστεί στον αγώνα θα ισοδυναμεί με θαύμα. Εκτός του σημερινού αγώνα θα μείνουν και οι Σονγκ και Γουόλκοτ.

104. (21:45) Σαχτάρ-Ρόμα: Επαναληπτικός αγώνας της φάσης των «16» του Champions League. Μεγάλη νίκη για τη Σαχτάρ Ντόνετσκ στο «Ολίμπικο» με 3-2 και η ουκρανική ομάδα βρίσκεται με το ένα πόδι στην επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Ήταν από τις ελάχιστες ομάδες των ‘’παγωμένων’’ περιοχών που δεν πλήρωσε την απραξία της και πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στην Ιταλία, αν και βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ. Οι Ουκρανοί διατηρούν αήττητο στην έδρα τους σε 11 ευρωπαϊκά ματς, από τον Οκτώβριο του 2008. Δεν υπολογίζονται για σήμερα Φερναντίνιο και Ολεξάντερ Κούτσερ. Το 2007 είχε υποδεχθεί ξανά τη Ρόμα και είχε πάρει την νίκη με 1-0. Με νέο προπονητή το Βιντσέτζο Μοντέλα πάει στο Ντόνετσκ η Ρόμα για να διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητες της. Αγωνιστικά δείχνει να παίρνει τα πάνω της, με το νέο προπονητή να δίνει κίνητρο στους παίκτες και να αλλάζει αισθητά την εικόνα της ομάδας. Τιμωρημένοι για τη Ρόμα Μάρκο Κασέτι και Ζερεμί Μενέ, παραμένει εκτός ο Αντριάνο. Πάμε με το Χ2, σε αποδόσεις που πλέον αγγίζουν και το 2.00.

www.betarades.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;