Valve | Ασφαλίζει ακόμη περισσότερο το Steam!

Η Valve δίνει μεγάλη βάση στην ασφάλεια των χρηστών της και για το λόγο αυτό φέρνει νέο σύστημα ασφαλείας με ονομασία Steam Guard. Οι λογαριασμοί στο steam θα έχουν τη δυνατότητα να συνδεθούν με το σύστημα αυτό και να αποκτήσουν μία παραπάνω ασφάλεια, εκτός αυτής του username και του password.

Συγκεκριμένα, το σύστημα αυτό δίνει τη δυνατότητα σε ένα χρήστη να συνδέσει το steam λογαριασμό του με ένα συγκεκριμένο υπολογιστή. Τότε, ο υπολογιστής αυτός θα μπορεί να χρησιμοποιεί το account ελεύθερα, ενώ οι υπόλοιποι θα χρειάζονται να παίρνουν μία έγκριση, η οποία θα γίνεται μέσα από το email που συνδέεται με το Steam λογαριασμό. Θα χρειάζεται δηλαδή η συγκατάθεση του χρήστη.

Ακόμη, το νέο σύστημα συνεργάζεται με την τεχνολογία Intel Identity Protection Technology, η οποία είναι ενσωματωμένη στους νέους επεξεργαστές 2ης γενιάς Intel Core και Core vPro. Αυτή η τεχνολογία τρέχει έναν αλγόριθμο, ο οποίος δημιουργεί ένα νέο αριθμητικό κωδικό κάθε 30 δευτερόλεπτα, κάτι που χρειαζόταν πριν και δεύτερη κάρτα για να γίνει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;